![]() |
|
Technisat Digicorder HDS2 500GBJaky externí HDD na případné zálohování nahraných filmů.Zkoušel jsem některé a nekomunikují.Četl jsem že by disk měl mít samostatné napájení.Poradí prosím někdo z vlastní zkušenosti? :bigeyes: |
jerr
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
ja mam Storagebird Solo 20-Ubol v nom povodne 160GB tusim WD, ale uz je tam N-ty disk, ako 320 tak 500GB Seagate vsetko ide.Ide napajane cez USB (vseobecne) ako aj ma odpojitelny adapter. Mne sa lubil lebo je masivny (kovova sasi) a lahko rozoberatelny (vedel som ze budem casto menit disky). Je ale asi trocha drahsi; ja som ho dostal s notebookom... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Technisat Digicorder HDS2 500GBja mam VERBATIM HDD 2,5" 5400RPM 500GB USB2.0a jede to bez problemu, disk je napajen primo ze satelitu. Problem ze nekomunikuji muze byt nevhodnym filesystemem, je potreba aby byl disk naformatovan jako FAT32. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
hm ja mam TSD a FAT by som nedalja naopak preferujem ich raw disk format TSD a FAT sa mi nezdal. Myslim na nahravanie, cim tam nemozes mat/dat nic ine, a nasledne to musis odtial exportovat na iny - FAT/NTFS fs prip. stiahnut cez domacu siet pomocou Mediaportu...Ale co clovek to nazor! ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Technisat Digicorder HDS2 500GBJediný disk, ktorý sa dá cez USB pripojiť je naformátovaný na FAT32! Nahrávky väčšie ako 4GB budú automaticky rozdelené.Všeobecne pracujú všetky USB disky do 500mA odberu, čo zodpovedá väčšinou veľkosti 320GB. Väčšie disky môžu a nemusia ísť, reps. potrebujú externé napájanie. Technisat odopne disk ak je prekročené max napájanie. Toto ale neuvidíš, pretože LED disku bude svietiť, vrčať ale nereaguje. Pre pohodlnú zálohu ale odporúčam LAN prepojenie. Toto beži z Mediaportu PC aj pri pozeraní TV a je podstatne rýchlejšie. Navyše disk môže byť NTFS a teda nedelí väčšie súbory. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |