![]() |
|
Ferguson AF 7018UCIDobrý den, neznáte někdo nějaký link s manuálem pro satelitní přijímač Ferguson AF 7018UCI? Máme Astru 3A a včera jsem chtěla naladit nově zaplacené programy (HBO,CS Film atd.), ale to se mi nepodařilo a místo toho mi zmizely i neplacené programy, které jsme doteď měli. Navíc nevím, jak převést Novu a Óčko po přeladění na nové frekvence z kolonky "všechny programy" do kolonky "Astra 3A". Děkuju za jakoukoliv radu :) |
Frangoska
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Ferguson AF 7018UCIPoradím ti pouze jedno, ferguson má řazení programů pěkně blbý, já naladím postupně všechny transpordéry, které chci pro družici s cslinkem a potom přidám volné, z družic, které chci přijímat+ ručně kódované, které jdou emu. Nahraji do PC do Darhol Channel editoru a tam si to naházím do skupin, jak se mi to líbí a nahraji zpět do receiveru. Pro ladění si stáhni seznam zde pod záložkou přehledy.Jinak je to snad jednoduchý, vlezes do menu a dáš ruční ladění. Pokud se ti teda nepodařilo vymazat nastavení diseq, pokud tam teda nějakej máš |
triumf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Ferguson AF 7018UCIhttp://www.slovsat.sk/sluzby/Ferguson/navod.pdfHlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
Ferguson AF 7018UCINávod na Fergusony najdeš na stranke www.slovsat.sk, je rovnaký pre všetky typy rady AF. Mal som 7318 a bol som s nim veľmi spokojný. Preunuť sa da, ale skus najprv naskenovať nanovo transpondery, ale najprv si v položke manuálne vyhľadavanie nastav - iba nekodované NIE |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
Opravapresunuť sa da z kolonky všetky na Astra 3A |
pdurica
![]() |
|
přesun programůDíky moc vám všem za manuál a za rady. Programy placený i neplacený jsem už našla, ale jsou v kolonce VŠECHNY a nemůžu přijít na to, jak je přesunout do kolonky Astra 3A. Nemůžu to zkusit přes PC, protože nemám příslušný kabel-už je ale objednaný, tak snad brzy dorazí. Jde to nějak i bey PC? |
Frangoska
![]() |
|
presun programovOprašil som stareho Fergusona tak sa pokusim vysvetliť postup na pesun programov: editovanie kanalov All - vľavo zoznam skupin prejsť na Astra 3 - editovanie (zelene) - programy, ktoré chcem presunuť OK - hotovo (červena) |
pdurica
![]() |
|
přesun programůpdurica: jste báječnej :-) Díky vašemu vysvětlení se mi to konečně podařilo. No taky se mi hned nato podařilo smazat úplně všechno :laughing: , ale zázrakem jsem zase všechno ručně naladila zpátky. Díky moc, vám všem. Jste záchrana pro antitalenty, jako jsem já :-) |
Frangoska
![]() |
|
![]() |