, sekce: Skylink |
|
predplatne u tipsportuuz jste zkouseli predplatne u tipsportu?vcera jsem se ptal pani u okynka ,ta o nicem nevedela. |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
|
|
RE: predplatne u tipsportuale čeho předplatné?neuvedls |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
|
|
RE: predplatne u tipsportumyslel jsem predplatne sluzeb od skylinku.multi,hbo hd,atd. |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
|
|
RE: predplatne u tipsportutak to jsi natrefil na babu co tam je bud na okrasu nebo na tlemení do stropu.Jinak se nenech odbít a nech to baba pořádně vyhledá v tý bedně co celej den na ní svítí.Taky se mě to na poprvé stalo ale už si na mě dávají v TipSportu pozor když chci i např.vedoucího pobočky. |
Ufones
|
|
RE: predplatne u tipsportuU okénka byla dobrá baba... :laughing: Jinak nejpohodlnější způsob je z domova z notesu kartou. Než notes vypneš, běží aktivované programy! R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
RE: predplatne u tipsportuFunguje to normálně dobře. Pošleš SMS a do minuty ti zpravidla programy (třeba Multi) naběhnou!! R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
Dejfna poslání SMS nemusí nikdo chodit do Tipsportu,prosím řádně čtěte zadání otázky na příště |
Ufones
|
|
Ufonesoni ti len chceli ponuknut lepsie riesenie ako je tipsport, ta sms je asi pre kazdeho, ja by som to urcite skor platil cez sms ako tipsport |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 715 |
|
|
RE: predplatne u tipsportuAha, netušil jsem, že se dá Skylink balíček předplatit jen SMS - to je přeci blbost - pak by nedělali ten Tipsport přeci. A právě dobití přes kupon Tipsportu přes SMS je rychlé, elegantní a jednoduché R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: predplatne u tipsportuVčera jsem si u Tipsportu platil multiHD, ale mají v pc uvedeny jen ceny. Musel jsem přesně vědět kolik ta služba stojí, stála 454 kč. Po zaslání kodu mi do půl minuty programy naběhly. |
Lukáš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
|
|
Lukášpřesně tak jak popisuješ u okénka se musí nahlásit bábě nebo krasotice co chceme přesně platit aby to ona našla |
Ufones
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|