Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

upc direct nova hd

Mám problém s touto stanicí malinko se zadrhává obraz je to jemné zadrhávání několikrát do minuty.Ostatní hd kanály na stejném transportéru ok.Akorát hbo hd občasné rušení obrazu jako když u anologu někdo vrtal nebo vysával.Máte někdo podobný problém.

maza
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: upc direct nova hd

ano, ten problém s HBO HD se vyskytuje na UPC Directu už asi 6-8 týdnů (několikrát se tady o tom psalo). nevím jak to řešit. snad jedině napsat stížnost jim

konzerva
Registrace: 11/2010

U Nova HD mám taky ten samý problém... U HBO HD jsem zatím nic takového nezpozoroval, ale to bude tím, že se na to skoro vůbec nedívám :-)

EndyCZ
Registrace: 12/2009

Umňa žiadny problém UPC HD OK! :8) R^

fsat
Registrace: 2/2006

a nebude to ten isty problem ktory mal skylink po zmene parametrov na ich HD transpondery?

radolaco

@maza:

Mám naprosto stejný problém a má ho zcela určitě každý-pokud tyto dva HD programy sleduje pravidelněji.Kdo napíše,že mu to nedělá,tak se na to budto nedívá nebo mu to nevadí.Ale tebou popsané vady tam prostě od určité doby jsou.Na moji stížnost odpověděl technik že o těchto problémech u obou programu vědí a mají se udajně řešit ale neřekl ani přibižnou dobu jak dlouho to bude trvat.Všechny ostatní HD programy i ze stejného TP jsou v pořádku včetně madarské verze HBO HD.Takže na straně příjmu nebude chyba ani náhodou.

hobo
Registrace: 1/2007

Zatím jsem nezaznamenal žádný problém. Vše běží OK. R^

neuzil
Registrace: 7/2009

Problémy u těchto programů jsou a UPC je řeší... Je zajímavé, že uvedené problémy někteří diváci nevidí... :laughing: :O

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT:

No to je opravdu zajímavé že je nevidí.Obzvláště pokud je vidí i na technické podpoře UPC a přiznávají to.....

hobo

upc direct nova hd

Taky mě to dělá poměrně často.Dívám se na HBO HD(UPC) skoro pořád a začíná mě to srát.U NOVA HD(SKY LINK) jsem si ničeho nevšiml.Spíše mě vadí u UPC že EPG je v angličtině a jazyková stopa HU.Když přepínám programy po každé musím zadat českou stopu.Nedá se to nějak vyřešit?Mám GoSat8010HD.

bora
Registrace: 10/2009

@bora:

V podstatě jsou dvě možnosti-pořád je otravovat nebo se s nima rozloučit.To asi udělám já-už jsem se jich naotravoval víc než dost za posledních asi 6 týdnu.

hobo

@hoho

Co ti tam přesně řekli?Jak chcou tento problém vyřešit?Nebo čekají až to vyšumí do stracena.Zítra zkusím zavolat do UPC.

bora

Teraz pozerám správy už 14-minút na Nova HD UPC a skutočne všetko v poriadku. :8) R^

fsat
Registrace: 2/2006

ide vsetko ok,mate nanic stroje ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

@bora

Potom co jsem napsal stížnost na jejich email adresu asi za dva dny volal technik a řekl to co jsem již napsal.V podstatě asi tak-ano víme o vámi popsaných vadách na uvedených dvou HD programech a snažíme se řešit a bla bla bla.Mimo jiné tomu předcházely asi tři telefonáty na technickou podporu,kde jsem obdržel například rady jako možnou příčinu wifi,mikrovlná trouba.....To bylo na začátku mého stěžování až nakonec přiznali barvu.Zkus a dej vědět co si vymyslí na tebe.Možná ti řeknou,že to vyřeší avizovaná změna vysílací cesty onoho 15.11. ;)

hobo

wwwwe:

netvrdil bych,že Vantage 7100S a 6000S jsou nanic stroje. ;)

hobo

fsat:

Ale pozor ono se to projevuje nepravidelně.Někdy třeba pětkrát za hodinu-někdy třicetkrát během sledování jednoho filmu.

hobo

je mozny ze nektery prijimace muzou tuhle chybu obejit.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@hoho

Tak jsem tam zavolal ještě dnes a ženská se mě ptala jestli mám správně nastavené parametry,že musím mít HD receiver a že je lepší na noc vypínat receiver že se zahřívá.A na konec že mi pošle na kartu reflesh.Tím by se měl problém vyřešit.Ale že technici na tom pracují a bla bla bla.Tak se uvidí.

bora

@bora

Tady vidíš co ti tam blábolej za nesmyslnosti.Ten refreš zkoušeli u mne taky.Klidně si vsadím,že se takto vubec nic nevyřeší a poruchy pojedou vesele dál. ;)

hobo

Koukám na Hause a je to v pořádku,tak nevim jestli to dali do kupi nebo to dělá jenom někdy.A pozor je to jemné zadrhávání ale mně hrozně nepříjemný.Třeba moje máma mi řekla že žádný zadrhávání nevnímá.

maza

@maza

Máš pravdu.V případě Nova HD je to velmi jemné zadrhnutí které prostě je vidět.Nic nedali do kupi je to tam pořád.A hlavně není to pravidelné stejně jako to rušivé přeběhnutí pruhu v případě HBO HD.

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra