Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Je Skylink,nebo CSlink brilantnější,než DIGI ?

Porovnal jsem obraz u obou -s DIGI na běžných LCD obrazovkách a žádný propastný rozdíl v brilantnosti / jak se zde často uvádí / jsem neviděl.A v souvislosti s tím se ptám - není nakonec tento diskuzní portál záležitostí několika technických fajnšmekrů,kteří těmi ostatními miliony běžných spotřebitelů opovrhují ?

bogdan
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je Skylink,nebo CSlink brilantnější,než DI...

Ako tu moze niekto napisat ze o HD neni zaujem? Je a velky. Problem je ze neni zaujem za cenu aka na tom je a ponuka je slaba. Ak by to bolo zadarmo, by ste videli ten zaujem. Nech sa tu prihlasi kazdy kto ma HD prijimac a aj TV a pozera Novu SD a nie Novu HD! KAzdy kto si moze vybrat medzi SD a HD vyberie HD. Ale ked moze vyberat mezdi SD zadarmo a HD platenym, tak vyberie SD zadarmo, ale to potom nemozete tvrdit ze neni zaujem. Dalsia vec je ze mnohy nechcu investovat a kupovat HD prijimace a TV. Ked ich ale casom vymenia, tak potom budu pytat iba HD. Kto raz videl HD, toho SD nenadchne.
Chlapik hore tvrdi ze DigiTV ma obraz porovnatelny napr. zo Skylinkom a Cslinkom? Je slepy alebo by mal reklamovat TV alebo box. Zakladne programy Skylinku a CS linku su neporovnatelne lepsie ako tie na DigiTV! Dokonca aj UPC Direct malepsi obraz ako DigiTV. NEvravim ze sa na to neda pozerat. Da, ale musis sa na to pozerat dost dlho a nepozerat ine a potom vypotis aj taku hlasku ze nevidis rozdiel, ale len do chvile kym neprepnes na napr. JOJ od SkyLinku a potom ti padne sanka! Ked potom prepnes na Eurosport HD v native (napr. tenis), tak digiTv hend po viazanosti pekne zbalis a zanesies im ho obuchat o hlavu. Prvy prispevok mi prapada ako ked dedko vystupi zo Skody 120 a povie, ze lepsie auto ani neexistuje, keby vsak sadol do BMV, Audiny, Mercedesu alebo niecoho podobneho, tak by asi rovno umrel blahom a zahodil kluciky do S120.

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk- R^ R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Moc pěkné.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Billysk

ale 90 percent obycajnych ludi ani nevie co je HD, vcera mi napriklad volal kamarat, ze jeho svokre prisli ponukat magio a pytal sa ma co to je zac, ci si to ma dat a tak, ludi velmi nezaujimaju taketo veci ako tu riesime my, boli zvyknuti na stv1, stv2 a markizu a viac ich nezaujima, dalsia starsia pani sa ma minule pytala, ze ma vraj koncit analogove vysielanie, ze co ona bude pozerat, ked som jej vysvetlil, ze si kupi DVB-T prijimac, bude pozerat dalej, tak sa ukludnila, pytala sa ma ci si uz ma teraz kupit DVB-T prijimac a jej hovorim, ze kym vysielaju este analogovo tak ho nepotrebuje (mozno neskor dostane nejaky kupon na kupu DVB-T prijimaca) a ak by si ho kupila teraz, ze tym ziska navyse TV JOJ a povedala, ze JOJ-ku nepotrebuje, ze jej staci STV1, STV2 a MARKIZA

mjamriska
Registrace: 4/2003

No vida, HD....
A pak pokračovat s 3D, 21:9 a další... R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

SD nebo HD???

Na LED FullHD 102cm jsem porovnával kvalitu SD trojpaketu ZDF a mého oblíbeného DMAX s našimi HD ČT a HD Nova. Jak myslíte,že to dopadlo...přesně tak.

francjin
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra