![]() |
|
Karta skylink-irdetoZdravíčko,objednal jsem si kartu Irdeto ICE a po vložení do satelitu Mascom MC 2100 HD se mi vždy při zapnutí objeví titulek že je program zablokován a až po chvíli se spustí je to jak zamrzlý.Se skušeností se starou kartou Skylink nebyl žádný problém nevíte kde je problém?Ještě dodám že čtečku mám cryptoworks ale s tím by neměl být problém ne? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetoProblém je ICE. Ice je ľad, keď je ľad, znamená to, že mrzne...Pre správnu funkciu Vašej karty Skylink použite originálnu čítačku, alebo dekódovací modul. Pre ešte lepšiu funkciu si kúpte Openbox :))) Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetosrandu si dělej z někoh jinýho na skylinku mi jasně řekli že v tom néni žádný problém a pokud ano tak mi Glisní vrátí peníze |
bojda
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdeto:)))Priznám sa mascomy nepoznám, ale skús klasický trojboj: new FW - factory reset - naladenie Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetoMám kartu ICE v modulu SMIT. TechniSat HD8-SX. A dělá mi to také. Ale jak kdy. Někdy to ani nepostřehnu jak rychle to zmizí, někdy to trvá pár vteřin. Někdy pomůže přepnout na jiný program a zpět.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetoMáte tu ICE registrovanou nebo běží ve zkušebním režimu? Na jiném fóru s tím měli problémy, ale jen do doby než ji zaregistrovali (=aktivovali). Pak prý problémy zmizely.Já momentálně testuji ICE v Technisatu HD8-SX (modul Technicrypt) a musím přiznat, že i na mě občas vyběhne hláška o neautorizovaném přístupu. Ještě jsem ji teda neregistroval. Ale když to teď dělá více lidem - nemá Skylink nějaký problémek s kodováním? |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
karta =ide to=Skús pozrieť či nemáš zapnutú detskú poistku.Ak ano,tak ju vypni: |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdeto@sestak78 - dobrý tip. "Maturity rating" byl na kartě nějak přednastaven. Vypnul jsem to. Uvidíme. |
richtrj
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetono registrovanou i zatím nemám čekám těch 21 dní potom se to zřejmě uklidní |
bojda
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetoTak Vám povím,že ty pitomé hlášky se objevují i po registraci karty a to ta karta jede v super Irdeto mašině jako je Topfield SBI-2050 což je pohoda tohle vysvětlovat zákazníkovi :((( |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Karta skylink-irdetoTak to fakt snad musí být někde bouda na straně Skylinku :-/ |
richtrj
![]() |
|
![]() |