, sekce: Zkušenosti |
|
ARIVA 200 HDVčera som kupila ARIVU 200 HD všetko je OK.Len ma hnevá že zapnutie dosť dlho nabieha /to každému tak dlho nabieha? |
Bejka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: ARIVA 200 HDPodľa toho ako komu to nabehne.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: ARIVA 200 HDTa moje Ariva nabiha rychle. |
jan11
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
|
|
RE:ARIVA 200HDJa nemám arivu,ale Edision vip a tam tiež než nabehne to trvá asi 15-20sekúnd.Mohli by ste mi napísat v akom formáte ariva nahráva na USB?VIP to má v NTF32a to mi nevyhovuje. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
|
|
RE: ARIVA 200 HD@TrnavaNeviem co je "NTF32" ale ak sa pytas, ako mas mat naformatovany HDD aby bol pouzitelny s Arivou, tak Ariva podporuje FAT32 aj NTFS. Samotne nahravky potom uklada vo formate *.dvr (resp. najnovsia beta verzia firmware vo formate *.ts). Co sa tyka "dlheho nabiehania" tak 10 az 15 sekund je v norme. |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
|
|
Re:Ariva 200HDDakujem ti, fulcrum29.Samozrejme že máš pravdu FAT32/poplietol som to!/O čo mi ide chcem si ešte jeden príjmač kúpit HD,okrem VIP mám Koscom SD SPVR 5400 a ten nahrávava vo format TS.Chcel by som ten další príjmač aby nahrával tak isto v TS nie FAT32. |
Trnava
|
|
re:Jestli přístroj startuje z úplného klidu,může to trvat i do 10s,jestli má jen vypnutý video výstup,jako třeba Mascom,Homecast,nebo HF řady Fergusonu,tak startuje okamžitě.Ariva nabíhá asi 8s,nevím,neměřil jsem to,Kathrein to samé.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: ARIVA 200 HD@TrnavaObavam sa, ze pleties dva nesuvisiace problemy dohromady. NTFS a aj FAT32 su suborove systemy disku, ktore velmi zjednodusene povedane, urcuju sposob a strukturu, v akej sa ukladaju data na pevny disk. Nemaju nic spolocne s formatom, v ktorom uklada nahravky satelitny primac. Ariva (co nie je uplne bezne) dokaze citat a aj zapisovat na disky naformatovane v oboch tychto systemoch. To znamena, ze ked pouzijes externy disk, ktory nie je naformatovany v nejakom inom systeme (napriklad Linuxackom EXT2/EXT3) nebudes mat problem. Co sa tyka samotnej nahravky, tak ariva uklada subory s priponou *.dvr. Tento format sa da jednoduchym a bezstratovym sposobom prekonvertovat v pocitaci na format *.ts, ktory pozadujes. Sluzi na to napr. program priamo od vyrobcu "Ariva TS Tool" ktory najdes na stranke Fergusonu. Mne sa ale velmi osvedcil program "ProjectX" - ten najdes.... to ti poradi Google. |
fulcrum29
|
|
RE: ARIVA 200 HDTak třeba macsom mc5301 nabíhá od zapnutí po obraz kódovaného programu 31 vteřin :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: ARIVA 200 HDariva 200 na kódovanej program 17 vteřin :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE:ARIVA 200HD@fulcrum29 pletiem,pretože tomu nerozumiem.O čo mi ide,ak si na jednom sat.príjmači niečo nahrám na USB,aby som si to mohol prehrat aj na druhom.Nechcem dva rovnaké príjmače ku Koscom SPVR chcem ešte jeden HD,ale neviem ktorý aby mi to tak fungovalo.Ja nahrávky nepozerám cez PC ale cez sat.príjmač v LCD príjmač. |
Trnava
|
|
RE: ARIVA 200 HDOK. Rozumiem. Nie, momentalne nahravku z Arivy v Koscome s najvacsou pravdepodobnostou bez konverzie v pocitaci neprehras. V buducnosti mozno ano, ked sa odladi pre Arivu novy firmware 2.xx a nahravky sa budu ukladat s priponou *.ts. Ale aj to je bez zaruky.Iny prijimac okrem este jedneho Koscoma, ktory ale nechces, ti na splnenie tvojich poziadaviek neviem odporucit.... Mozno niekto iny ma v oblasti kompatibility nahravok z roznych prijimacov viac skusenosti. |
fulcrum29
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|