![]() |
|
skylink registraciadobry denkupil som komplet + bielu kartu skylink, a chcem sa opytat ako ju zaregistrovat, aby som mal aj ceske programy (prima, nova...) Budem mat aj balik Multi. registrovat sa na cesky, alebo sk region?? cital som fora, a som uz zmeteny... Dakujem za odpoved! |
jmills
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: skylink registraciano môžeš dať na sk region skylink a pôjdú ti české tv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: skylink registraciaa zapni bloker ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
jupiJupi mozem ti napisat na mail? mam viac otazok a nechcem tu na fore, lebo niektorim to bude vadit... ak hej tu je moj oxi@szm.sk |
jmills
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: skylink registraciaA čo si myslíš,že mu nabehnú zápisy do nekonečná,keď mu radíš zapnúť blokér,môže ich zapnúť aj päť a pôjde mu do po zaregistrovaní len do času zápisov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: skylink registraciaveru blocker je vhodny pre ine karty. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: skylink registraciaja som si dal CZ region, SR mam zalohovany cez dvb-t |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
MaTToSLen taka malickost CR region - adresa na ktorej ste platcom koncesionarskych poplatkov , SR region - detto ,,,takze ziadna chata ani nic podobne v tomto neobstoji, ajked zatial to nevyzera zeby to skylink kontroloval lebo ludia to registruju na hocijake adresy kde konces. vzivote nikdo neplatil no na druhu stranu to si tam potom moze kazdy zadavat co chce v tom systeme a adresy si mozme taktiez vymyslat - az sa o to niekdo zacne zaujimat tak potom moze vzniknut problem ale skôr asi len zmenia ten region na SR a bude vyriesene . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: skylink registraciakoncesionarske poplatky nikoho nezaujimaju pre registraciu adresy tiez nie aku adresu si zadas tam ti pride karta pri vymene,mam preregistrovanu i Cesku kartu na adresu v SK |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |