Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Evolve Mercury - nahravani

Netusi nekdo kde delam chybu? Ma to byt dvoutuner, tzn. nahravani dvou poradu a treti se sleduje...Chtel jsem ted nahrat porad na Nove a na CT1 soucasne, udelal jsem to v EPG, ale kdyz jsem chtel vybrat na CT1 tak to napsalo ze nastal konflikt...pritom jsou to dva ruzne muxy...tak jak to teda funguje? Zkousel jsem taky nahravat pres casovac, ale nic se nenahralo...divne...o otravnem REC v obraze pri nahravani ani nemluvim...

MartinekM
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Evolve Mercury - nahravani

jo a jeste nahravani je aktivni jen kdyz je Evolve zapnuty nebo to umi i ve standby...

MartinekM

Nahrává i ze standby a při dvojitém nahrávání můžeš sledovat program jen z druhého tuneru který nahrává.EPG na nahrávání nepoužívám protože se nikdy nenahraje celej pořad /Nova ,Prima atd/

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Tak nevim, asi neco delam spatne...vcera na Nove zacal porad, tak jsem zmackl cervene tlacitko nahravani a po rozbehnuti disku zacal nahravat...pritom jsem pres EPG vybral tri nasledujici porady pro nahravani, taktez na Nove...zkontroloval jsem jeste rezervacni list a byly tam zvolene...prijdu vecer domu a nahral se jen ten porad co jsem zadal primym nahravanim...tak co je spatne?

MartinekM

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra