, sekce: Zkušenosti |
|
3D pro chudéVyzkoušení bez investic:Vezmi Šilelis,lépe vybavení BTVpřibližně stejné úhlopříčky.Nalaď např.3D DEMO z ASTRY. U dostatečně starého televizoru lze zmenšit výšku obrazu, jinak bude vše protažené na výšku (chvíli se to dá vydržet, většíně běžných diváků stejně tlusté nebo tenké půltváře v TV nevadí).Vyzkoušej,z jak blízka se můžeš dívat,aby Ti oči ještě ostřily.Vezmi přiměřeně velkou lepenku na stojato mezi nos a střed obrazovky.Nejprve budeš vidět dva posunuté obrazy,po několika sec (do minuty)se spojí a vidíš prostorový obraz (nekritizovat jinou kvalitu, odpovídá ceně sestavy).Podstatné pro úspěch je aby středy obrazů byly maximálně ve stejné vzdálenosti jako oči od sebe.Nedá se na to dívat příliš dlouho, ale na představu o možnostech 3D a vhodnosti pro různé druhy záběrů to stačí. |
divákk
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 23 |
|
|
RE: 3D pro chudéProsímvás už to sem nepište. To je hrozné. |
DědaLojza
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: 3D pro chudélojzo, tobe jiste stacil v patek BLESK 3D tak tady nemel :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: 3D pro chudéJá chodím u nás na 3D do kina a tohle je hrůza co se tady píše. Blesk od srdce nesnáším, nic tam pro mě zajímavého není. |
DědaLojza
|
|
divákkzůstaň divákk |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 595 |
|
|
RE: 3D pro chudéhruza sou predevsim ty tvoje zvasty.to co pise divak neni takovej nesmysl. kdyz se podivam na stereogram tak vlastne s tema ocima delas to podobny Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: 3D pro chudéAle to nemá s 3D nic společného, je to stereoskopický aušus, ve kterém nic reálně neuvidíte. A chovejte se slušně. |
DědaLojza
|
|
RE: 3D pro chudéNení potřeba švidrat, dají se koupit hranolové brýle na prohlížení stereofotek. Jsou ale nastaveny na blízko, takže to chce LCD 7 palců (třeba ty malé Sencory). 3D efekt je dobrý, ale je to natažené na výšku. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: 3D pro chudéNo to je hrůza, 7 palců, natažené. Čeho se to ještě dožiju? |
DědaLojza
|
|
RE: 3D pro chudéVšak je to v nadpisu, 3D pro chudé, tak se nediv ;) |
visper
|
|
RE: 3D pro chudéAle to není žádné 3D, vždyť to píšu. |
DědaLojza
|
|
RE: 3D pro chudéJe to stejné 3D jako to drahé a navíc nebliká. Na tom si může každý vyzkoušet jestli ho to vzrušuje nebo ne. |
visper
|
|
RE: 3D pro chudéNo vidím, že tomu rozumíte jako koza výrobě spodního prádla. To je pak těžká debata. |
DědaLojza
|
|
RE: 3D pro chudéMísto argumentů zesměšňovat, tím moc lidí na svou stranu nezískáte. Podle mě je to stejné 3D, jako to drahé. Přesně jak někdo už psal. Člověk se dívá dvěma očima a vidí 3D, tak dvě oči fungují. |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
|
|
RE: 3D pro chudéTak to není, stereoskopie není 3D. To není zesměšnění, to je prostá skutečnost. |
DědaLojza
|
|
divákkA co mám dělat, když mám jen Šilelise s 16 cm obrazovkou a ještě k tomu černobílou. Navíc na něm nejede přes UHF zvuk z STB?Škoda, že do něj chlapci z Kaunasu nedali DVB-T tuner :laughing: :laughing: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
divákkOpravdu to funguje, mohu to potvrdit, ale každej to nedokáže vidět. Kdysi jsem se tím hodně zabýval a trvalo mě dost dlouho, než jsem to natrénoval.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|