, sekce: Zkušenosti |
|
SatsklepZdravim,ma někdo skusenosti s pladbou mastercard na satsklep.pl mam problem pri zadavani čisla karty. |
matej
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 72 |
|
|
RE: Satsklepjá taky, můžeš sem dát to číslo karty ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: SatsklepNe každá karta funguje na netu... Je třeba zajít do banky a povolit internetové platby... :)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
RE: SatsklepInternetove pladby mam povoleny problem je vtom že na strankr kde zadavaš čislo karty je pět poliček pro zadani čisla karty ale ja mam na sve karte jenom 4 po štyrech čislech. |
matej
|
|
RE: SatsklepZe Satsklepa jsem objednával už několikrát, asi narážíš na dnešní článek u konkurence, a nikdy nebyl problém. Asi před rokem jsem si aktivoval možnost platby kartou v bance a od té doby OK. Objednával jsem takhle z Polska, Francie i UK a nikdy nebyl problém. Nic v tom není. Jen pozor, aby ses nesvěřil do rukou podvodníkům. ;-) |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
|
|
matejPočkej si na vortimonda až vyleze z "ajnclíku" :))) je ti jeho oblíbenej shop. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: SatsklepVisa Electron a uplne v pohode. Minuly mesiac som platil. Visa ma 4x po styri cisla.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 667 |
|
|
RE: Satsklepto matej - ja jsem na satsklepu platil poprve minulou nedeli - zadny problem, karta mastercard, to pate policko nech volne. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: SatsklepDiky parnicek už je zaplaceno. |
matej
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|