![]() |
|
Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex768Pěkné svátky a pokud někdo zareaguje..budu rád. Mám tohodle Panasonica a nechci ho vyhazovat. Proto jsem ho spojil z výstupu AV2 do Arivy na scart VCR. Protože mám svou LE40c670 spojenou s Arivou přes HDMI, zůstal nastaven i výstup z Arivy na to nejvyšší-1080i 60Hz. Zapnul jsem časovač v Arivě na Nahrávání a v Panasonicu taky nastavil časovač. A teď k výsledku. Navolený program v Arivě se spustil a Panasonic ho nahrál. Bohužel byl ve formátu 4/3, černobílý a Ariva nebyla na rozdíl od Panáka ve standby režimu. Začínám tušit, že asi do Panáka posílám špatné rozlišení a v Arivě jsem v časovači zvolil špatnou možnost. Pokud jste mně trochu pochopili a můžete pomoci-děkuji. |
bortak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7...Musíš v arivě nastavit vystup na rgb.Pak to nahraješ. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 623 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7...A nahravat z pvr stb do dvd rec-to fakt uz nechapem!Co vam ludia uz odchadza rozum?! Rv |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7...Suhlasim s Kasrom. A este jedna rada vybrat HDD z toho Panasonika a pripojit ho na Arivu. A nemusis riesit taketo sialenosti. Myslim ze DVD recorderom uz odzvonilo. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7......jsem vděčný za každou radu...mně jenom bylo líto křáp za 8000 vyhodit..Doma se mi válí pár HDD..jenom jsem chtěl slyšet zkušenější |
bortak
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7...tak se zeptám, připojím přes USB disk, budu ha napájet, protože nejsem prasák..ale jak to bude, až skončí nahrávaní..Ariva vypne a disk se bude točit dál..nebo jak se toto řeší? |
bortak
![]() |
|
RE: Nahrávání z Ariva 200 do Panasonic DMR Ex7...Já tatíkovi k plasmě pořizoval Arivu s ext. HDD (3,5" v rámečku) a vypínání jsem vyřešil proudově spínanou zásuvkovou lištou, kdy v první zásuvce MASTER, která je trvale pod napětím je Ariva a po jejím zapnutí, kdy začne odebírat proud se sepne zbylých 5zásuvek SLAVE, tj. plasma a adaptér ext.HDD a i DVDpřehrávač. Takže pro zapnutí všeho stačí jen DO od Arivy (plasma je přeplá v hotelovém módu, kdy se po zapnutí přepne HDMI vstup a je pevně daná max. hlasitost) |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
nahrávanie z otibox zebra na hddZapojím sa aj ja do debaty. Nie je to síce k danej téme, ale keďže je dnes štedrý večer tak dúfam že ma niekto neukameňuje. Nedávno som rozoberal môj problém vo vlákne https://www.parabola.cz/forum/topic-57030/Keď to tu teraz čítam tak ma niečo napadlo. Otázka znie. Nemôže mať súvislosť prečo mi nechce nahrať na môj HDD pripojený cez USB, keď mám DVD Recorder Panasonic tiež prepojení s Optiboxom Zebra scart káblom ako to má "bortak"? Keďže je DVD recorder v stand by režime a nie je nadstavený aby nahrával zo satelitu cez scart, tak či preto mi nevypisuje stále hlášku: "RECORDING IS NOT. CHECK YOUR HDD". Ja myslím, že sat.príjimač uprednostňuje DVD Recorder prepojený cez scart pred HDD ktorý je prepojený cez USB. Neviem či som to dobre napísal ale dúfam že mi rozumiete. Prajem príjemné vianočné sviatky všetkým. |
jolefoto
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
![]() |