, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC PoruchaZaujimavá porucha.Niektoré kanaly zamrznutý obraz.Viasat History opakuje neustále jednu vetu dookola pri zamrznutom obraze.Taká porucha ešte nebola |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: UPC PoruchaAsi len u teba, mne všetko ide.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: UPC PoruchaSorry, MTV Rocks..ESPN America...zamrznuté... |
Milan C
|
|
RE: UPC Poruchaaj u mna to blbne |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
|
|
RE: UPC PoruchaAle nejde: Prima,AXN,Viasat History,Deko.VH1Classic,MTV Rock,Viva Hu monoskop,ESPn America,Sport Klub HU, |
jurko
|
|
RE: UPC PoruchaMne od 17:00 prestalo ísť všetko mám zakodované a neviem že nemám zaplatené. |
igmiig
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
UPCUPC samotné je porucha....co se takhle poohlédnout po jiných satelitních pozicích...??? ;) ( už se těším na duchaplné reakce...)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
|
|
igmilg:Tak jim tam brnkni klukum jednim ne? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
pigfuckerNo jednoznačne Sky Link.Tam to blbne neustále |
jurko
|
|
RE: UPC PoruchaKlidek,poruchu muhou mit preci i v CIA nebo KGB:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: UPC PoruchaJo bylo to tam. Otočil jsem na hodinu na Skylink a ted už to zase frčí. Jak vám chodí zvuk na spektrum? |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
UPCMezi svátky jsem známému namontoval Vantage 7100 s jeho kartou UPC. Údajně se mu v neděli odpoledne seká NOVA HD. Tak vážně.. byly tam problémy a nebo už to jede...??? Abych věděl co s ním mám dělat....... Já jsem na Skylinku, tak nemám přehled..... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
|
|
Tamjsou problémy pruběžně skoro pořád.Stejně tak u HBO HD a pruhy přes obraz.Pár dnu mezi svátky to bylo dobré a je to tam zase.Tu Novu zas tak moc nesleduji ale na Silvestra jsem to párkrát zkusil a jedna velká zoufalost-mžikové záseky až do rozpadu obrazu.Takže to je moje zkušenost. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
pigfuckerDuchaplnú reakciu si napísal už ty...alebo to bol len výkrik do tmy. Nemáš UPC-nerieš UPC -nevieš nič o UPC po prechode na Thor.... :bigeyes: |
Milan C
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|