, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
plazma LGV pondělí mi přivezou plazmu LG60PK550 s obrazovkou 153cm.Máte někdo s touto televizí osobní zkušenost? |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
|
|
RE: plazma LGTypem neposloužím. Značka, technologie zobrazení i úhlopříčka by seděla.Integrovaný DVB-T tuner + ČT1 = dokonale zakrývá neduhy zdejšího DVB-T. SKYLINK + HD OPENSAT = dokonale zakrývá neduhy zmiňovaného HD řetězce. Suma sumáum: Na znak jsem se položil z DVB-T. U HD by to zřejmě chtělo neočesných 1080P. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
ide ajo cenu...podla mna 1.000eur max...je to dobra TV, avsak aka je cena...?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: plazma LGJaký sat.receiver k tomu bude připojený? |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
|
|
RE: plazma LGJo,tak na tuhle TV mám taky políčeno.Čekám však ještě na nové modely 2011 a pak se rozhodnu-až ji budeš mít,tak napiš postřehy-hlavně jestli nebzučí(bohužel častý jev u plazem) :( |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
|
|
plazma LGDnes jsem platil v Datartu 29980 korun a zatím budu mít připojený Octagon hd918.Hlavní důvod koupě této tv byla velikost obrazovky. |
hugo51
|
|
RE: plazma LGtaku velku uhlopriecku musis krmit kvalitnym signalom..hodlas sledovat nemecke rakuske alebo nebodaj spanielskep latformy? :))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
plazma LGAsi budou převládat blu ray filmy a vzhledem ktomu,že jsem majitelem pěti dioptrií,tak asi budu považovat každý signál za krásný. |
hugo51
|
|
RE: plazma LGHlavně na to nenapojuj Rumuny.Ty nepřebije ani 5 dioptrií.Leda,že bys na TV koukal bez brýlí.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
@wladysKterý sportovní program Skylink,CSlink,UPC má aspon kvalitu Digi Sportu při přenosu z PL?Srovnej si třeba Sport1 a kvalitu obrazu oproti těm šmudlum z Digi.Kvalita většiny SD programu všech našich ostatních provideru se nebezpečně přiblížila k Rumunum. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: plazma LGJá jsem to vrátil,protože se na to nedalo dívat,a on to je nejlepší SD kanál v ČR a SR :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 323 |
|
|
Bohuželje to jeden z nejlepších sporovních určitě.Tak který je obrazově lepší?Který je vlastně vubec lepší?CT trandák Skylinku tak možná ale zdaleka to není to co dřív a to je u nás asi tak všechno ne?Mohu porovnávat mám všechny naše karty a dost dobré příjmové i zobrazovací přístroje.Tak sem s těma kvalitnějšíma SD než Digi Sport ;) |
hobo
|
|
RE: plazma LGNejlepší SD program z toho d.i.g.i šrotu propojeného analogovým scartem... To musí být něco R^ :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
Pokudjsi to viděl na vlastní oči na kvalitnějším TV tak chci slyšet,který SD třeba sportovní přes HDMI má lepší kvalitu obrazu od jakéhokoliv dalšího našeho operátora.A to nejsem ani náhodou nějaký příznivec Digi.Já jsem bohužel viděl jenom horší. |
hobo
|
|
RE: plazma LGza ty prach radeji LCD LG 55LD650 |
Radim
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 120 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|