, sekce: DVB-S přijímače |
|
Topfield SBI 2050zdravim, mám tenhle přijímač, skylink a momentálně 2 měsíce promo akci. Mám problém s nahráváním u některých kanálů - konkrétně český Eurosport. Ať už nastavím časovač přes EPG nebo manuálně, příjímač se tváří, že nahrává (nápis RECO na display), ale po skončení na disku vůbec nic není. Jiné programy - i HD - fungují bez problémů. Nemáte někdo podobnou zkušenost? díky za rady |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050Ahoj, mám aj takúto skúsenosť. Stalo sa mi to vtedy, keď som si nechtiac prepol zobrazovanie typu súborov na disku. Potom sa mi zobrazovali na USB disku napr. iba MP3 súbory.Keď pripojíš disk do prijímača, otvor si menu pre USB disk a po stlačení bieleho tlačidla na DO si vyber typ súboru (ideálna je voľba Všechny). Ak by to nepomohlo, tak to vidím na chybu softvéru... |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 125 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050No Eurosport som este nenehraval, ale to iste ti bude robit aj Leo TV a tiez ak nahravas na Sport5 program od Mediasportu (cz rally ) tak sa ti nic nenahra - to vies - Irdeto + autorske prava...... |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050myslis autorsky prava? ... hmmm ... treba HBO jde v pohode nahravat. Kdyby to aspon hodilo nejakou hlasku :( |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Topfield SBI 2050S tímto příjmačem mám také problém a to se zobrazováním titulků.Neumí zobrazit písmena ž,š,č.Nepomůže ani změna kodování titulků na UTF-8.. :( |
mirdah
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 61 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|