, sekce: Skylink |
|
sk kontra czDobry večer!Prosím vas o radu.Mám modrú kartu skylink,a bielu T-T,blíži sa vymena kariet,možno za rok,možno za dva.Poradte mi prosim či by som mal svoju T-T,preregistrovať na môj sk region alebo to mám nechať na cz-občana.Či je nejaká šanca,žeby v budúcnosti české programy vysielali na slovensku(a naopak)"LEGÁLNE" No neviem čo mám spraviť.Najradšej by som to nehal tak. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
|
|
RE: sk kontra czNo,na čo Ty potrebuječ českú kartu nie je podstatne,či je registrovaná na čecha,alebo slováka,ale regionalizácia.Jednu si daj pre územie Slovenska a druhú tebárs T-T kartu pre územie Česka.A obidve môžeš mať zaregistrované na Teba,čiže na slovenskú adresu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: sk kontra czA nova karta by mi potom prišla na mna a nie na čecha? |
sestak78
|
|
RE: sk kontra czmyslim T-T kertu |
sestak78
|
|
RE: sk kontra czMal som vyplniť žiadosť o preregistrovanie T-T karty z čekého občana na mna,len by som ponechal region CZ? |
sestak78
|
|
RE: sk kontra czano, přeregistrovat na svojí adresu a nechat cz region :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: sk kontra czPred týždňom som si preregistroval TaT kartu anechal som CZ región, a ide mi všetko tak ako predtým. Preregistrácia trvala asi 5 min. |
raitopok
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 9 |
|
|
sk kontra czA ako si ju možem skontrolovať?či tp prebehlo v poriadku alebo nie.Tak ako aj slovenskú?Na skylink stranke? |
sestak78
|
|
sk kontra czEšte mali detail.Ked na T-T kartu napíšem moju slovenskú adresu ale s českym regionom kde mám poslať tlačivo,na česky mail alebo slovensky? |
sestak78
|
|
RE: sk kontra cza vieš vôbec na koho máš registrovanú kartu ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
sk kontra czNa českého občana.Chcem ju na seba ale aby mi išli cz programy |
sestak78