Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Digi TV na 2 TV ako na to

Tieto prijímače sú navzájom prepojené,dá sa pozerať nezávisle druhý zapojený,samozrejme za predpokladu,že je koax.vedený z Twin LNB?

patrikcoac
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV na 2 TV ako na to

ano prijimač ma dva tunery...

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

ono totizto exustuju dva druhy dual prijimacov,hyunday ( stou myskou pri druhej tv) a humaxi prepojene navzajom LAN kablom..ani v jednom pripade sa nedaju pozerat nezavisle,mus byt navzajom prepojene,ci uz koaxomzilovy telefonny kabel,alebo ethernetovy kablom..

freee
Registrace: 2/2010

Asi to má logiku, proč by to nabízeli na TV, kdyby to nebylo nezávislé? Zbytek, jak napsal freee. Je pravda, že nám na firmu poslali místo Dual boxů, už jen Master a Slave, což musí být propojené.

Rocco

samozrejme aby bolo jasno,nezavisle idu pozerat,ale musia byt vzajomne prepojene...

freee

DIgi ma teraz akciu, ked máš jeden prijimač-daju druhy prijimač/ked si objednaš/,za poplatok nad 20eur jednorazovie-samoinštalacia.

pepo4321
Registrace: 3/2010

Já mám třeba partner box dva nezávyslý přímače na sobě , mezi sebou nejsou propojený ničím a mají dvě karty , dva ovladače atd !!!!!! Co mají společného je jen 1 talíř a jeden LNB twin . Jinak přes léto si ho dávám na chatu ten druhý přímač Digi tv cena samořejmě 260 kč měsíčně.Sousedi u nás je mají taky a na jeden poplatek se koukají dvě rodiny v bytovce . Super.

standa111
Registrace: 11/2009

zapoměl jsem napsat že se jedná o HUMAX III a o HUMAX II R^

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra