Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

aky stb sa vyrovna magioboxu?

mam taku otazku - cez vikend som bol u znamych co maju magio a velmi sa mi paci ten premakany prijimac - hlavne menu a ovladanie (myslim ze je to motorola). vyrovna sa mu nejaky linuxovy prijimac hlavne v tom ovladani (napr.ze pozeram jeden program a dole si viem s obrazom prepinat ine). mam doma azbox premium hd+ a abipbox400s. su na to nejake super softy, pripadne aky prijimac s akym softom sa tomuto vyrovna?

dalko
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

to bol IPTV

uz ked to nie je recesia, trocha porovnavas neporovnatelne - to co si videl bol IPTV Magio a nie (satelitny) MagioSat.
IPTV ma asi naozaj lepsie - pruznejsie ovladanie zrovna v tom PIP a v zastaveni,pretacani obrazu a aj EPG neni take hrozne ako u MagioSatu... Chap ze obraz (data) idu po kabli (/optike) aj viac streamov a prijimac v zmysle linuxu uz ked na to sa pytas je akoby tenky klient co stiahne vsetko v bode zapnutia aj samotny "operacny system" to nazvyme.
Samozrejme nahradit ho inym prijimacom nemozes nieto satelitnym
(ale plati aj pre MagioSat).
Jaj a uz by to mal byt Kiss, Motoroly boli uz dost davno ale mozno este maju... (MagioSat je kaka ADB)
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE: aky stb sa vyrovna magioboxu?

ano, viem ze to ide cez kabel, len som chcel vediet, ci aspon nejake dreamboxy nemaju software, ktory je trochu luxusnejsi. ved existuju rozne programy, ktore umoznuju pip a podobne, takze realne by to mohlo byt. ci som uplne mimo?

dalko
Registrace: 11/2006

RE: aky stb sa vyrovna magioboxu?

a co tak 2tuner s pipom, ktory to ma dobre zvladnuty
ako v aktoch x, nie marian?

losparabo
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra