, sekce: Příjem VKV/FM |
|
ČRo poslouchá denně přes 1,6 milionu posluchačůTo se dá vůbec ještě poslouchat?U toho počítání bych chtěl být :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
@ZorbasRychlější a trefnější, klidně se pod to podepíšu R^ R^Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: ČRo poslouchá denně přes 1,6 milionu poslu...Je přece jasné, že český rozhlas většinově poslouchají spíše starší generace, tipnul bych, že ten poměr posluchačů se začíná lomit okolo 40tého roku :-/A když si představím kolik tato část v naší populaci představuje lidí, tak mi to číslo nepřipadá vůbec uhozené. Každopádně technicky to s těmi přitroublými hitrádii nejde srovnávat. Poslední dobou zjišťuji, že přestávám koukat na filmy na Nově a spol, protože mě může urvat, když musím při každé reklamě o polovinu stáhnout zvuk nebo přepínat. Z dvouhodinového vojína Rayena co jsem naposled znova zkoukl na Nově se díky reklamám stal 3 a čtvrt hodinový mišmaš.. Nedejbože si o reklamě zajít na záchod, než se vy.erete, přijdete zpět znova k reklamě.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Tomik535Taky souhlas (jsem 2 roky před zlomem, ale ČRo poslouchám už asi 8 let). A k TV: navíc mě s e r e, že film, který je natočený v 16:9 dokážou ještě v dnešní době vysílat 4:3. Jediné, co na neplacených komerčních TV sleduji jsou sitkomy a děsím se chvíle, kdy n a s e r o u reklamu i do těch pětadvaceti minut (pus minus)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: ČRo poslouchá denně přes 1,6 milionu poslu...oprava: ... pětadvaceti minut (plus minus)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: ČRo poslouchá denně přes 1,6 milionu poslu...@Jackal, s tou čtyřicítkou to byl jen takový tip, osobně rádio poslouchám jen v autě nebo vyjímečně někde na chatě. Doma nemám důvod, raději si pustím retro bez reklam. Často i s vypnutou TV.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: ČRo poslouchá denně přes 1,6 milionu poslu...Já to taky jako tip bral :o), já ho poslouchám kromě auta i v práci (i když je to někdy s kolegy boj)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
@JackalJe to někdy boj, i s manželkou. Když se jí zeptám, jestli jí to řvaní reklam v nejmenovaném hitrádiu nevadí, odpoví, že to nevnímá. Totéž v obchodech, v hospodách. Chodím do restaurace každý den na meníčko. Když se zeptám, jestli jim to nevadí, dostanu odpověď, že to nevnímají, neposlouchají, je to jen kulisa. Proč tedy poslouchají rádio, které vlastně neposlouchají a jen tvoří hladinu hluku? Mě může u oběda a vlastně kdykoliv maximálně vytočit, když na mě přitroublý hlas z rádia ječí, že bez nového modelu jakéhosi korejského auta nemůžu žít a jak je možné, že nechodím do kasína Kartáč a nevlastním ten a ten mobil. Beru to jako omezování osobní svobody. Samozřejmě v soukromí mám právo tyto věci vypnout a neposlouchat a taky tak činím. Ale proč to musím poslouchat na veřejných místech? Ale to už není o rozhlasu, ale majitelích hospod, obchodů atd. Asi stárnu, ale s některými rádobyvýdobytky agrsivního kapitalismu se nesmířím. zorbas |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|