, sekce: Linuxové přijímače |
|
Clarke Tech ET9000 vs VU+DUOVU + DUO dokáže alebo nedokáže ???,čo Clarke Tech ET9000. Skopírované s recenzie : obousměrnou komunikaci po klasické LAN síti, přičemž se nejedná o pouhý přenosy dat! ET9000 se totiž v síti hlásí jako normální počítač s názvem ET9000. Máte tedy snadný přístup k nahrávkám, uloženým na pevném disku přijímače a můžete např. pomocí známého programu VLC-Player přehrávat všechny multimediální soubory z kteréhokoliv domácího počítače v síti. Ďakujem za odpoveď. |
skorp
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: Clarke Tech ET9000 vs VU+DUONo já Vu plus duo mám a to co se tam popisuje věechno umí!!!i ten pip už má je to otázka image!A všechny ty věci umí také !Z internetu přístup do přístroje atd...nahrávání více programů najednou dokonce i HD a to bez sebemenšího trhání!!Timeshift je to otázka výběru image ale všechno to umí co se píše o tom Cl Tech!A ten disk jde taky vidět v síti záleží na nastavení atd...přepínání programů je svižné do 2 3 sekund i Hd programy obrazová kvalita vynikající záleží na propojení scart hdmi atd.. zase nastavení podotýkám!Nehledě na to že si uživatel může vybrat z několika image z 10 určitě!! |
daktari
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 32 |
|
|
daktaritys mě večer rozesmál, nic ve zlém nač ty vykřičníky?No to přepínání do 2 až 3 sekund tak to je líný jako (nevhodné slovo). Máš nastavený dobře stopky?Tu kvalitu obrazu bych taky být tebou skorigoval, pokud teda nemá u Tebe vinikající obraz digi na 127če. |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: Clarke Tech ET9000 vs VU+DUOet ma vsetko co vu+ duo ale naviac ma dalsie + aj ked to nema v nazve. staci porovnat tabulku, podpora este neni taka ako na vu ale horsia nebude. tabulka pre porovnanie je tuhttp://img688.imageshack.us/i/sshot3x.png/ |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
|
|
RE: Clarke Tech ET9000 vs VU+DUOjj omlouvám se to přepínání je rychlejší do 1- 2 a to i HD sekund mám 102cm LCD na hnusné D... se nedívám.Ten obraz je exelentní teda aspoń u mě na mé televizi.Záleží taky na co se díváš?Myslím program jakou má rychlost bitovou atd...a taky to nemůže být propojené scartkou za 50kč žejo. |
daktari
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 32 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|