, sekce: DVB-S přijímače |
|
TechniBox SIR vypneAk mám zapnutý príjmač dlhšie tak mi vypne, stáva sa mi to 1-2x za den , záleží na tom ako dlho ide, neviem či je pokazený alebo je to len nejaká ochrana proti prehriatiu, naštve to ak mám niečo rozpozerané. Potom zapnem a pozerám dalej. |
ValdoPoky
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneoblej ho vodou viac sa vypínať nebude.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
pro oneeeeeDivím se, že jako soustavný provokatér ještě nemáte ovoce. Nechápu Vaše počínání, vlastně chápu... |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 400 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneJe to údajně dle nařízení EU o šetření elekřinou. Ten přístroj prostě registruje, že s ním nikdo nemanipuluje a tak se za dvě hodiny vypne. Stačí však občas vzít do ruky dálkový ovladač a třeba přidat a ubrat zvuk nebo se podívat ne EPG nebo tak něco. Pak to zase vydrží 2 hodiny. Je to nemilé, ale je to tak. I proto jsem ho vrátil a doplatil si k HD8SX.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneOn ten SiR má ještě jednu nectnost a tak to vypínání po 2 hodinách je vhodné. Pokud ho totiž uživatel nechá ve Stanby módu a odejde někam pryč (třeba do práce), tak když vypnou elektřinu (porucha na vedení) a zase zapnou, tak přijímač nezůstane ve Stanby módu, ale zapne se do provozního stavu. No a po dvou hodinách se sám vypne.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
oneeeaj osobnom zivote takto radis ludom? este nikto neovalil novinami po cumaku? :scared: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneto BUDE někde v menu zafajfkovaný.Pak se vypínat nebude |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
ValdoPoky je to strašnéže máme tak lenivých ľudí, ktorí dajú prachy za niečo a nie sú ochotní ani len prelistovať príručku.Keby montovali do prístrojov pušku a bolo by napísané v manuáli, že treba deaktivovať výstrel z tejto pušky v menu tak tuším 95% ľudí je mrtvych. láskavo si zober svoj manuál a na strane 18 v slovenskom texte si to naštuduj. Je na tej strane 5 bodov tak dúfam že si aspoň sám nájdeš ktorý bod hovorí o tom. Je to presne ako písal Joscer, keď sa nehne diaľkovým prístroj sám vypne. A je to presne ak opíše koax - dá sa to odfajkovať alebo nastaviť čas za ktorý to vypne. Ty kokso to je neco Rv |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
Dagy2R^ :laughing: Lépe a snad to už nejde napsat. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
|
|
petr33a teraz si predstav koľko firiem takto zarába - už aj T-Com na slovensku ti strčí službu antivirus na 3 mesiace zadarmo. Keď ju neodhlásiš, pretože sa o to nezaujímaš štvrtý mesiac ti už príde faktúra. Toto je celkom dobrý trest za nevšímavosť.A o týchto ľuďoch potom sú krimi noviny o 19h na jojke - inak by museli vysielať 30 minút monoskop ako STV3. Osobne by som tu ale aplikoval myšlienku "3x a dosť" - 3x urobíš takúto blbosť a zoberú ti volebné právo. Keď sa nevieš postarať o seba, nemáš čo rozhodovať o druhých. Dnes som nejaký nas.r. :fuming: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneĎakujem pekne , ešte dnes sa na to pozriem, priznávam návod som čítal len letmo - naladil som programy dal som ich do poradia a dovi.. |
ValdoPoky
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: TechniBox SIR vypneVola sa to nezelena prednastavena sluzba. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|