Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TechniBox SIR vypne

Ak mám zapnutý príjmač dlhšie tak mi vypne, stáva sa mi to 1-2x za den , záleží na tom ako dlho ide, neviem či je pokazený alebo je to len nejaká ochrana proti prehriatiu, naštve to ak mám niečo rozpozerané. Potom zapnem a pozerám dalej.

ValdoPoky
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniBox SIR vypne

oblej ho vodou viac sa vypínať nebude.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

pro oneeeee

Divím se, že jako soustavný provokatér ještě nemáte ovoce. Nechápu Vaše počínání, vlastně chápu...

mispi
Registrace: 1/2009

Je to údajně dle nařízení EU o šetření elekřinou. Ten přístroj prostě registruje, že s ním nikdo nemanipuluje a tak se za dvě hodiny vypne. Stačí však občas vzít do ruky dálkový ovladač a třeba přidat a ubrat zvuk nebo se podívat ne EPG nebo tak něco. Pak to zase vydrží 2 hodiny. Je to nemilé, ale je to tak. I proto jsem ho vrátil a doplatil si k HD8SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

On ten SiR má ještě jednu nectnost a tak to vypínání po 2 hodinách je vhodné. Pokud ho totiž uživatel nechá ve Stanby módu a odejde někam pryč (třeba do práce), tak když vypnou elektřinu (porucha na vedení) a zase zapnou, tak přijímač nezůstane ve Stanby módu, ale zapne se do provozního stavu. No a po dvou hodinách se sám vypne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

oneee

aj osobnom zivote takto radis ludom? este nikto neovalil novinami po cumaku? :scared:

tomko
Registrace: 1/2006

to BUDE někde v menu zafajfkovaný.Pak se vypínat nebude

koax
Registrace: 2/2008

ValdoPoky je to strašné

že máme tak lenivých ľudí, ktorí dajú prachy za niečo a nie sú ochotní ani len prelistovať príručku.
Keby montovali do prístrojov pušku a bolo by napísané v manuáli, že treba deaktivovať výstrel z tejto pušky v menu tak tuším 95% ľudí je mrtvych.

láskavo si zober svoj manuál a na strane 18 v slovenskom texte si to naštuduj. Je na tej strane 5 bodov tak dúfam že si aspoň sám nájdeš ktorý bod hovorí o tom.
Je to presne ako písal Joscer, keď sa nehne diaľkovým prístroj sám vypne.
A je to presne ak opíše koax - dá sa to odfajkovať alebo nastaviť čas za ktorý to vypne.

Ty kokso to je neco Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

R^ :laughing: Lépe a snad to už nejde napsat. :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33

a teraz si predstav koľko firiem takto zarába - už aj T-Com na slovensku ti strčí službu antivirus na 3 mesiace zadarmo. Keď ju neodhlásiš, pretože sa o to nezaujímaš štvrtý mesiac ti už príde faktúra. Toto je celkom dobrý trest za nevšímavosť.
A o týchto ľuďoch potom sú krimi noviny o 19h na jojke - inak by museli vysielať 30 minút monoskop ako STV3.

Osobne by som tu ale aplikoval myšlienku "3x a dosť" - 3x urobíš takúto blbosť a zoberú ti volebné právo. Keď sa nevieš postarať o seba, nemáš čo rozhodovať o druhých.
Dnes som nejaký nas.r. :fuming:

Dagy2
Registrace: 11/2010

Ďakujem pekne , ešte dnes sa na to pozriem, priznávam návod som čítal len letmo - naladil som programy dal som ich do poradia a dovi..

ValdoPoky
Registrace: 1/2011

Vola sa to nezelena prednastavena sluzba.

grantec
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra