, sekce: DVB-S přijímače |
|
Topfield SBI-2050Chci se zeptat,jak kdyz se dostanu do menu a potreboval bych vymazat nejakou frekvenci napr.11.914 H 27500 ,jak to udelat,zkousel jsem to a nevim jak na to prijit,protoze jsem si zadal nejake frekvence dalsi a ja je tam nechci,protoze u hledani programu to pak jede vse,u jineho prijimace to jde napr. Kaon atd. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 673 |
|
|
RE: Topfield SBI-2050A co takhle si to přečíst v návodu?Ale nechápu proč mazat frekvence protože je jednoduší vymazat programy.Co když na tu frekvenci dají zajímavý program a ty jí tam budeš pracně dostávat?Technisat žádný ruční výmaz frekvencí nemá-to se děje automaticky přes OTA.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
|
|
hledání programůsnad umožňuje každý přijímač dle vícero kritérií:1/ všechny družice 2/ jednu celou družici 3/ jeden transpondér 4/ konkrétní program dle zadaných PIDů Takže zadej hledání programů podle 3/ nebo 4/ a nedávej vždy prohledat všechny družice. Je jasné, že následně máš pro každou družici tak 5000 nalezených programů a něco v tom hledat je na kočku. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
RE: Topfield SBI-2050Sanca: Mám Topfield SBP 2010, což je podobný přístroj a taky tam nejde vymazat transpondér, takže v tom máme smůlu.Co se týče toho vyhledávání, tak já třeba, když ladím Asru 19,2°E tak to dělám po jednom transpondéru, aby mi tam nevlezly ty přiblblé sexy reklamy a když Astru 23,5°E tak stejně a v takovém pořadí, abych to měl už předtříděné, jak jsem zvyklý a nemusel to moc přesouvat. No a potom jsou ještě taky "favoritní programy" ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Topfield SBI-2050mazať transpondér je určite pitomosť.Pokiaľ ladím jeden prijímač pre seba tak si predsa vyberiem zo zoznamu na nete, ktoré programy chcem a beriem to podľa transpondérov. Takéto ladenie netrvá dlhšie než polhodinku. Pokiaľ to ladíte lebo je to váš biznis, tak to predsa ide urobiť raz a zazálohovať si setting a ten potom na USB kľúči kopírovať z jednoho prijímača do ďalších. Alebo takú základnú funkciu Topfield nepozná? |
Dagy2
|
|
RE: Topfield SBI-2050to Sanca:Jde to nejlépe přes setting Vega 2.40,ale jen na předposledním firmwaru 1.0.3 aplikace 1.00.07. Vega nejde na 1.0.4 aplikace 1.00.12 Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
RE: Topfield SBI-2050@Dagy2:čo o to, takúto funkciu Topfield pozná, lenže konkrétne napríklad u typu SBI-2050 je ten problém, že ku každej verzii firmware musíš mať zvláštny setting. Napríklad setting vytvorený v satelite s novou verziou firmware nenakopíruješ do prijímača, ktorý má staršiu verziu firmware (platí to aj naopak). No a ten spomínaný setting-editor pre PC, to je tiež kapitola sama. Takisto platí, že k novej verzii firmware je vždy treba novú verziu setting-editora. Akurát posledných aktualizáciách firmware sa nikto už akosi neunúva vytvoriť nový setting-editor. Pravdupovediac som si vždy myslel, že taká renomovaná značka ako Topfield má takéto veci úplne zvládnuté. Ale táto „podpora“ sa nedá niekedy nazvať ani čiastočnou podporou... |
Surfer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 125 |
|
|
@surferto je dost blbe hlavne pre tých čo sa tým živia.ten kto ma len jeden svoj prijímač tak to nejako zvládne aj ked vzdy nastavovat všetko odznova po update fw (hlavne ked tych update je nejako moc) tak to je na strelbu. to som za dva a pol roka na svojom hnusnom technisate robil len raz aj to len viac-menej zo zábavy. |
Dagy2
|
|
A opět hozenýdotaz kde se dotyčný chce něčeho dopídit ale opět žádná reakce tazatele.Třeba si to už vyřešil sám a tady rady už nepotřebuje.Není to tady poprvé ani naposled co někdo něco chce a pak nezájem. Rv :-/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
Vymazání stanice§5.2.1 v návodu, přesně str.46. Jinak stisk OK na DO, nalistovat stanici, stisk bílé tlačítko, dát vymazat,potvrdit a OK. |
Frady
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
RE: Topfield SBI-2050Je snad úplně nad slunce jasný že je to v každém návodu, ale proč se snažit něco hledat a eště!! na straně 46. :lookaround: Tak se to v pohodě flákne do diskuse aby dotyčný/myšleno všeobecně/ se nemusel nějak starat.Vždyť se vžy najde nějaký dobrák který mu to musí najít tím pádem on pro něj musí vzít návod najít mu to protože dotyčný je asi co?Toto jsou triviální a základní věci.Hlavně něco mít a nezájem o tom něco chtít vědět a taky proč se starat od toho jsou jiní.Hlavně to chci mít hned. Rv :fuming:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Topfield SBI-2050takze to byl dalsi skemrac - o jak je zboznuji registrovane somraky |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
|
|
petr33, maly mikeZbožňuji registrované ubožáky, co vše vědí hned a všemu rozumí a samozřejmně ví, proč se dotyčný zatím neozval. On pánové každý nesedí dvacet hodin u počítače. Někteří,asi narozdíl od vás,musejí i pracovat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
kubaJá zase zbožňuji takové ubožáky jako si ty,protože na rozdíl od tebe já tady odpovím.A milý kubíčku toto! jsou základní věci které jsou napsané v každém návodu- jenom nebýt líný.A jelikož vypadáš že jsi chytrý tak bys mohl pochopit že mže taky někdo dělat na směny /12tky/.Jakpak to dělají jiní? Taky sem všechno/základní/ hází?JÁ si když někam jdu tak si ten návod seženu a alespoň zhruba přečtu a mám ho sebou.Kapišto? A buď od té dobroty vynech mě s tvýma připomínkami, skus to k věci.Už sem ti o tom jednou psal abys mě nechal na pokoji ale asi nechápeš, tys mi ukradenej tak to ber na vědomí jestli to dokážeš pochopit. :laughing: ;PO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
doplnímněkterým stačí dělat na denní chlebíček třeba jen 5hod, a někteří holt třeba 10-12hod.je to pouze v rukách.A o tom že někdo musí pracovat- třeba počítač /int/ používá k své práci- je nezaměstnaný- je nemocen.A hlavně tady nikdo zde nikoho nenapadá že je ubožák.P.S. kuba-proč mu neporadíš?Když umíš tak dobře kritizovat, ty nic nevíš proto si akorát arogantní. :scared: P.S. /2/ co když ten dotyčný dělá od4hod popeláře co ty chrápeš abys měl prázdnou popelnici do které můžeš vyhazovat bludy? A v 8hod má fajrunt? Někdo je míň chápavý ale to se nedá nic dělat, takový je život. :-/ |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 586 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|