, sekce: Skylink |
|
Vadný Snowbox 300Mám S300 a asi po deseti minutách přestane hrát. Musím jej vypnout, ale již se kouše často. Přehrál jsem SW za poslední A623V0025, ale je to samé. Díval jsem se na zdroj, žádný vyfouklý kondenzátor. Poradí někdo? Dík |
kukacka
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 89 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300"snow" box a ještě bez vyfouklých kondenzátorů.....Svěř nějakému elektrickému odborníkovi..... R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 863 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Měřil si odběr proudu a velikost napětí v jednotlivých větvích zdroje? Kolik máš odběr v obvodu napájení LNB?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Přestane hrát? Podívejte se do orchestřiště, zda kapela s kapelníkem neusnula. Kouše se? Pomoc je jednoduchá - vyndejte zubní protézu. |
Metelesku
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 140 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300V prvom rade sa pozri na chladenie procesora a potom už len el. merania z ktorých sa zistí ... R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Hm, fakt zajimavy. neco nejede, tak tam, narvu jiny soft (hlavne ze to donedavna fungovalo). Opravy konci tim, ze neni nafoukly zadny kondenzator :) To mas dobry, ty aspon poznas, ze je nafoukly, technici v jedne nejmenovane firme nepoznaji ani to :)Jen tak na okraj - kondik muze byt spatny a nemusi byt nafoukly.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
A taky to nemusí býtkondík. Nejdřív bych prověřil koax a LNB. Do měření větví ve zdroji bych tipoval, že kukačka nepůjde (a to je jen dobře) :) Zdroj opraví slušný opravář TV. Pokud je závada někde jinde a stroj je po záruce, tak se to nejspíš nevyplatí opravovat.....bohužel. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Přístroj jsem zkoušel na jiné parabole a chová se stejně. Napětí jsem měřil digitálním multimetrem což není nejideálnější ale 3,3V 4,9V 12V a 21,7V je stejné. Díky za radu těm dvou blbům, fakt vtipné. |
kukacka
|
|
kukačkaTen SW co si tam nahrál chodí normálně. Já si ještě zazálohuji seting dám tovární nastavení seting nahraji zpět, přístroj vypnu vypínačem a chodí to. Zatím jsme neměli na Shouboxe žádnou reklamaci na zdroj. To co popisuješ tak se chová přístroj když nedáš tovární nastavení. Možná, že ostatní mají jiné zkušenosti. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Otázečka máš klon nebo original?Pokud jeto klon tak to bude pravděpodobně jasný protože pro klony udavají používat pouze soft do 3O.9.S novějšíma to muže dělat neplechu.Origoš má nálepku:original sapro.Čus. |
amadeus
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 109 |
|
|
RE: Vadný Snowbox 300Je to originál a tovární nastavení jsem dal. Asi budu muset poslat do Sapra. Přesto díky. |
kukacka
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|