, sekce: Příjem DVB-T |
|
Prima Love-signalted jsem se dozvěděla že PRIMA LOVE nechytneme na Mikulovsku.je to pravda?nevite někdo?to je ale bordel!! :( :((( |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
|
|
Prima Love-signal (# 13)zatim nevysila....nevim co chces chytat,ani v Praze neni...az od 8.3.2011........... |
laurentiu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 119 |
|
|
RE: Prima Love-signalja myslim že se píše že ji nechytnem.ja vim že ještě nevysila.ale jsou ruzne spekulace. |
lida
|
|
@lidaJde ti na televizi Public TV? |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Prima Love-signaltak prestante spekulovat a zajistete si prijem ze satelitu. pro kazdou televizi je pozemni vysilani strasne nakladny (to je videt na konci Z1). to co vy usetrite na svetoboxu to oni vyhazej za distribuci. ocekava se , ze prima obsadi celej multiplex ale to ho nejdriv budou muset radiokomunikace pustit po cely republice a to jeste potrva. takze pokud chcete videt dzungli rtenek, sex ve meste a ty dalsi kravoviny tak si kupte nejakej HD sat prijimac at mate i tu ruzovku v HD a mate klid. ja proste tohle vybrekavani nechapu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Prima Love-signalno právě že nejde.....!!někdy malinko hraje a pak se sekne a neni.tak myslim že Primu Love nechytime. |
lida
|
|
RE: Prima Love-signalLida, jaký bordel, já mám třeba příjem jistý ze dvou vysílačů, někdo má však smůlu :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Prima Love-signalNeměla by jsi jí chytat. http://www.digitalnitelevize.cz/obrazek/multiplex_3_vysilac_brno_b.gif |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 208 |
|
|
RE: Prima Love-signalV Mikulově je možné větší šance chytit MUX3 z Javořice než z Brna, ale jistě bude zapotřebí venkovní směrové antény a pravděpodobně se zesilovačem. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
|
|
RE: Prima Love-signalTo máte málo seriálů? Teď jich bude víc. :))) |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
RE: Prima Love-signalno ve Znojme Public TV chytám normálně s vysílače Brno Kojal i když podle mapy by signál neměl být, takže toje lokalita od lokality. |
ghost
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: Prima Love-signalkosek od Znojma nechytam Public Tv.snad někdy obden "škytne".na mapě nejsme pokryti naše uzemí.myslíte že to bude v dohlednu?asi hloupá otázka coo? |
lida
|
|
RE: Prima Love-signalJak to je přímo u Vás je těžko říct.Já jsem taky u Znojma. Mux3- a PublicTV bez problému. Pokryto nemám mít. Mám ovšem směrovku + zesilovač 59 kanál. Fachčilo to i dříve bez vysílače Hády z Brna-stejný kanál. |
S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 151 |
|
|
RE: Prima Love-signaljo u Znojma to bude asi dost velkej problém....... pokud nepomůže ani proměření od odborníka a případně směrová anténa, tak bude asi nejlepší zvolit sat. příjem :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE:eemiltak tak.souhlasím ale ne každý na to bude mět aby si poořídil sat.když už tak mají pokrýt celé území.peněz platíme na dost. :bomb: |
KAPE65
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: Prima Love-signalSouhlas. Mám obojí. S pozemákem zkouším i dálkově-zábava. Všechny naše i rakouské vysílače v okolí 70-100 km. Javořici jsem měl také. Na slovenské digitální vysílání se nechytám.Ovšem parabolu mám s motorem+HD přijímač. To je někde jinde. |
S_T_A_R_T
|
|
RE:S_T_A_R_TTaky skouším dvb-t i slovaci jedou dbře.Mám taky 2satelity na pevno a uvažuju o motoru.otázka:není to moc náročný na čas čumět pořád na bednu?ani nevím co tam všechno je.stojí to aspon za to? :bigeyes: |
KAPE65
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 11 |
|
|
lidaUž Ti to psali-pořid si SAT a máš klid.Já vím je to trochu větší investice než DVB-T ale máš pak po starostech :)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
|
|
RE:KAPE65Mám v průměru 8h denně = 6h + - prochrápu :O .Mě to spíše zajímá technicky. Prostě najít vše co kolem lítá. Motor na satelitu je dobrá věc. Časem se ale vyblbneš. |
S_T_A_R_T
|
|
and S_T_A_R_Tpěkně řečeno!! "časem se ale vyblbneš" :-D Svého času cca 8 let zpět jsem používal modul Matrix Reloaded. Běželo na něm vskutku "vše" včetně Sky Itali (Seca II) a chvílemi jsem myslel,že parabolu "ukroutím" jezdila tam a zpět...:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Staále jsem otáčel od 45´W po 19´E .Na 45´W běželi kanály v Viacces a pak na 30´W několik paketů...Byli to "žně".Ale po nějaké době to prostě přestane bavit a člověk si uvědomí jisté věci.Ale na vyzkoušení to bylo super(motor DigiPower2000).Maká ještě dotedˇ,ale už né tak často,jako tehdá... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 039 |
|
|
RE: Prima Love-signaljá mam satelit.ale další 2 telky děckám at můžou koukat.ty 2 telky jsou na jednu antenu a jen na jednu chvilema chyti Publci Tv.nechapu proč.sice program o ničem.ale jde mi o tu Primu Love. |
lida
|
|
RE: Prima Love-signalTo záleží na citlivosti jednotlivých tunerů v tv či settopboxech, také na tom jak jsou ty tv na tu jednu anténu napojeny.... délky kabelů, rozbočovač... pravděpodobně to naskakuje na té bléže k anténě (ale nemusí to být pravidlem). Pokud máte anténu nasměrovamou na místní vysílač, tak ji budete muset zkusit pootočit na severozápad (víc k západu než k severu) na Javořici. U vás je poměrně velká šance tu Javořici chytit, ale záleží na anténě a zesilovači. Natož aby nebyl zesilovač břebuzen místním vysílačem. Na to by byla ideání směrová anténa jen na MUX3 z javořice na 30k a kanálový zesilovač pro 30k sloučenou s anténou pro místní vysílač. To je vše na teoretické úrovni, jak je to přímo na místě v praxi nikdo takto na dálku nemůže určit. Mapa pokrytí viz. tento odkaz http://www.mapavysilacu.cz/mapcoverage.html;jsessionid=3AFF27475460D96B029727540F020192 |
pecou
|
|
RE: Prima Love-signalomlouvám se za překlepy |
pecou
|
|
RE: Prima Love-signaltrakže nic.na hranicích u LAA an der Thaya máme smůlu.Díky za odpovědi. |
lida
|
|
RE: Prima Love-signalNa hranicích u LAA máte šanci nas signál spíše z Kojálu a pořád v tomto případě platí mít na Kojál nebo i tu Javořici směrovou anténu s kanálovým zesilovačem pro konkrétní kanál, jinak vám v tom udělá místní vysílač neplechu. |
pecou
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|