Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Pracujeme na plánu výměny karet

mna by zaujimalo za ake karty budu menit tie stare...za ICE ci za ostre irdeto?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114
Odpověď v diskusním vlákně

@technik TKR

za pár let? Si nějak fandíš!!! norma Dvb-T je u nás "standart" a klidně poběží dále-a to stále.Pokud se u nás spustí celoplošné Dvb-t2,tak to nebude "za pár let"(pár jsou 2 čili dva roky???) a může klidně vedle sebe běžet i s Dvb-T.(tzn.že Dvb-T se nemusí vypínat).V Rakousku teprve ted´ "nabíhají" na Dvb-T2 a ti jsou už o několik let dopředu oproti nám co se týče Dvb-T...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karet

je to jenom o penezich jak poskytovatel tak vsichni okolo tohoto byznisu potrebuji vydelavat vse ostatni je moc nezajima jedine kdo je za vodou je soudruh Hery :laughing: ten vse rozkoduje i umi na tom vydelat. :)))

image
Registrace: 10/2008

Terestrialny prijem o 6 rokov sa zmeni z DVBT-1 Mpeg2, Mpeg4 na DVBT-2 Mpeg4 a o dalsich 6 rokov DVBT-3 Mpeg8 , vymena setoboxov neminie nikoho :) Ludia budu od dnesneho dna na Skylink nahnevany coraz viac, ale ja som s tym pocital ze investicie do prijmacov modulov a kariet sa nevyhne nikto kto chce pozerat TV :)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

jamess96

To sa mylis ze bude sa vysielat DVBT-1 a DVBT-2.. DVBT-1 sa vypne v rakusku po 5 rokoch ;)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

Ono nejde pouze o peníze za novou kartu + modul, ale i nemožnost nahrávání na USB/HDD zatím některých pořadů u Irdeta (silcon security). Na některé settopboxy digitálně nahrávat jde.
A nejde jenom o mně. Co moji zákazníci, zase mají doplácet za něco co je ještě ke všemu znevýhodní ?
Výměna karet budiž, za peníze? A za kolik + modul ? A k čemu Silcon a možná i párování? Pak zase doplácet za některé nové programy jako už bylo.Proč doplácet za něco co je vyloženě proti mně (i mým zákazníkům).
Věřil jsem jim více, zklamali mě. Jo a CS Link, ten zatím vyčkává a pak to bude to samé.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@zdenoq

srandisto! :laughing: :laughing: :laughing: Trtkáš věštici??? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tak potom bych ti věřil...

jamess96

HIFIOK ma pravdu,uplny suhlas..

freee
Registrace: 2/2010

HiFiOK

Skylink by mal vymenit karty zdarma, ktorym zaruka nevyprsala 24 mesiacov a na moduly CA Irdeto Neotion Skylink dat zlavu 50% lebo bez neho si nikto neskrtne..

zdenoq

Výměna karet

Nudím taky reagovat, ale jak u Skylinku tak u Cs linku byla informace, že lze sledovat do "konce životnosti karty". Sice bude mnoho lídí "remcat" nad tímto mým výrokem, ale je to tak, tím že člověk začal požívat katru a služby s tím spojené, věděl o tom, protože součástí bylení karty byly všeobecné podmínky. Nic není navěky. A že zaplatím třeba 300-400 kč za výměnu, tak co, samí říkají, že uvažují nad tím, že za to něco bude"navíc" . Třeba oblečení nemáš jenom jedno na celý život. To samé bude i u Cs linku, dtřív nebo později

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

@HiFiOK

tak to je pěkná "prasááárna"znemožnění nahrání pořadu na HDD!!! Lidé si pořizují STB možností nahátí pořadu,když nejosu právě doma a ono nic. Je to pěkný výjeb...Pak si něco takového pořidˇ...Máš v tomhle ůplnou pravdu (Irdeto S.C.)...

jamess96

Klid.
Přeji dobrý sváteční oběd :)

HiFiOK

@HiFiOK

já jsem ůplně klidný! :))) Ale prostě tohle se nedělá. Měj se !!

jamess96

Takze v soucasne dobe nema cenu uvazovat o vymene T&T karet a take starsich SkyLink modrych karet . 1976 ...., protoze se zase meni situace a jeste se nevi co vlastne noveho prijde. Pavel

PavelX
Registrace: 6/2010

Nebol by som z toho az tak nervozny, zatial. Minimalne do konca 2012 CRW pojde, skuor aj tak vymenu kariet nezvladnu. Osobne by som nerad platil nic, okrem postovneho.To asi nepojde - niekto sa nabalit musi. A zaplati to len zakaznik.
Co sa tyka silicon, tak to je o novych prijimacoch. Pre "stare" STB, hlavne na baze linuxu, casom urcite bude FW, ktory zvlada irdeto a poskytne minimalne moznost zdielat kartu aspon medzi dvoma internymi tunerami. Pokial by zatrhli aj to, dost by ma to nastvalo.
Parovanie s konkretnym modulom mozno prejde, nevidim v tom nejaky zadrehel. Akurat si na chalupu nebudem nosit iba kartu, ale aj kartu s modulom. Otazka je financna.

Uvidime, ako povedal slepy a slapol do ... a potom to smrdelo

vado
Registrace: 6/2006

za vyměnu budu ochotny zapatit kolem 200kč ale pochybuji že když budu muset menit kartu,modul že se vejdu :)
vybraly si dost blbou dobu vše se zdražuje a myslím že lidi si rozmyslí jestli si zaplati tv nebo zakladni věci.

a co se tyka DVB-T2 :) no dle me tak za 10 let.

tompr
Registrace: 1/2006

Co tady všichni nadaváte,podepsali jste smlouvy ze skylinkem nebo cslinkem?Co je v nich napsáno?V naší rodině máme asi 5 ks karet od roku 1999 a vždy je vyměnili zadarmo akorát se musely poslat zpět za 20 kč poštovného.Pokud se Vám to nelibí tyto společnosti tak si založte své a uvidime co dokážete.Mně to připada poslední dobou jako by si tady stěžovali jen bývalí pštrosáci z 1W.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@jamess96 nahodou nemyslis si, ze znemozneni nahrani poradu bude na rozhodnuti operatora ze ? pokud se nekdy takova fce bude implementovat tak vylucne na zadost vlastnika autorskych prav, ten jediny ma pravo rozhodnout z jakeho obsahu si muzes udelat kopii a z ceho ne ... pak tu jiste budou jeste jine varianty, ale tohle je zaklad, ktery je nutne pochopit, to, ze mas sofistikovany prijimac s moznosti PVR je z pohledu vlastnika autorskych prav nepodstatne, (priklad: BSkyB ma ve svych prijimacich software pro PVR avsak obsah HDD je kryptovan, nahrany porad prehrajes jen na danem prijimaci, proc, je nasnade)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

@xilt

kdyby byla možnost ponechat "právo jedné kopie" by bylo fajn.Třeba tak to má i UPC v kabelovce pokud je mi známo.Pořad si v nepřítomnosti stáhneš na HDD,poté se na něj podíváš a pokud chceš,vymažeš.Ale znemožnení nahrátí na HDD je podle mne docela hnus.Snad mne chápeš pro změnu i Ty? :-D Jinak je mi to docela jedno.SkyLink nemám,neměl a ani s ním do budoucna nepočítám...

jamess96

Nevím proč dělaj kartu "výměna" tedy ještě ICE, informoval jsem se na lince a chtěl kartu "výměnu" ale IR, bohužel zatím o tomto neuvažujou, ale už by pomalu měli.!

Jardysek
Registrace: 3/2010

@jamess96 jasne, ze chapu, to co popisujes je standartni funkce PVR je to tak v poradku pokud vlastnis proprietarni box kde s obsahem manipuluje, ci muze manipulovat operator ale s nakupem predplatneho ke sledovami programu si nekupujes jeho autorska prava, tedy napr. tve "pravo jedne kopie", ovsem dokazu si predstavit, ze a ted dam priklad, nejaka hodne exponovana sportovni udalost, ci nejnovejsi filmovy hit bude uveden velmi zahy na sat platforme a autor prav si vyzada zablokovani moznosti nahravky, tezko s tim pak cokoliv udelas

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

@xilt

jo jo. Já to chápu-"nemaj boja",ale právě proto se mi to nelíbí,že tím vlastně lepší přístroje ztrácí tu funkci,pro které byli vytvořeny a lidmi pořízeny... Já s tím nic neudělám,to víš že ne,ani nemám ty potřeby...Jen se mi prostě nelíbí ta "politika"...Měj sa fajně!!!

jamess96

@jamess96 vitej ve svete modernich technologii a svete kde je cim dal tim vic zakazu nez svobodneho byti, 1984 :-) taky se mej fajn.

xilt

Evropa bez hranic, multikulturní společnost :laughing:

HiFiOK

kolobeh života a nás satfans :-)

ahojte ľudkovia...podľa mňa všetci zo skylinku dobre vedia, čo sa deje v poslednej dobe, že sa dopisujú karty na full ponuku, emu je otázka pár mesiacov, tak niečo s tým robiť musia ak nechcú prichádzať o zisky...hold je kapitalizmus a aj oni to robia len pre zisk, nie pre naše tv potreby. My tiež keby sme podnikali, tak si strážime svoj podnik ako sa dá...Mne sa to tiež nepáči, že sa to prenesie na nás klientov, je to vlastne taký kolobeh: zákazník si zaplatí kartu, prijímače, chvíľu to beží ako má, potom to niekto nejakým spôsobom prelomí, dá sa s kartami manipulovať, provider to zachytí, nasleduje výmena, po chvíli to zas niekto crackne a tak stále dookola...inak to už ani nebude...na každý zámok existuje kľúč....:-) DIGI funguje na inej báze, keďže je to multiregionálna platforma. Každý nadáva na tie stb šunty, ale máš to v rámci služby, aj kartu, všetko...A kto nepotrebuje HD( čo časom tak isto bude) tak ho to v konečnom dôsledku vyjde lacnejšie. Ak chcem sledovať dokumenty, tak digi vyhráva, pretože balík multi je v podobnej kvalite a u rumunov je aj viac doku programov( o digisport ani nehovoriac, keďže futb. fanúšik nemá lepšiu možnosť pozerať premier league so slovenským komentárom...áno, je tu ešte emu, ale to je iná kapitola)...lepšia kvalita je len pri základnom cs balíku.Viem aký je rozdiel ak to niekto sleduje na crt televízore a napríklad na lcd s veľkou uhlopriečkou. Ja mám napríklad plazmu 125 uhlopriečka a je to pozerateľné aj to digi. Pri skylinku je výhoda HD a základné c-s programy. To len na porovnanie.

pista83
Registrace: 7/2008

Skylink půjde do kytek - tyhle výměny akorát vydráždí hodně lidí mě vůbec nezajímá, že mají problémy mají to nechat tak jak je.
A pokud jde o spárování karet tohle kdo udělá tak si vykope svůj hrob.
I kdyby skončil neoficiální příjem stejně budu mít vždy Sky Deutschland takže nějaké UPC, nebo Skylink mě může škrabat záda s těmi jejich výměnami a změnami kódování co pořád vyhrožují akorát si poštvou proti sobě svoje věrné šašci.
Stejně je teď většina sportovních přenosů na netu a to v dobré kvalitě, kdo má rychlý net a navíc funguje neoficiální příjem tak co stím dělat vědu.

viking
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra