, sekce: Zkušenosti |
|
poradiť.Chem si kupiť hd prijimač, len neviem či využijem tvin tuner,kto mi poradi ,mam sky link a TV samsung LED 6510- Humax 5500,čo odporučate,dakujem |
mruno33
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 1 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: poradiť.Otázka znie, koľko Euro chceš investovať do HD prijímača ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
@mruno33Tiez, co vsetko chces sledovat. Ak Ti staci Skylink a chces nahravat, tak doporucujem Technisat. Vyborny obraz.Ak chces aj nieco navyse, tak Vantage HD 8000. Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
|
|
RE: poradiť.Zda využiješ Twin tuner musíš přece vědět sám zda jsi patologický nahrávač co nahrává kde jakou krávovinu na kterou stejně pak nekouká..Já patolgický nahrávač nejsem ale někdy se to hodí |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: poradiť.Ak máš LED LCD Samsung, tak Vantage HD, má s uvedeným TV perfektný obraz aj na SD. Vrelo odporúčam... R^ |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
@ jupol///Ak máš LED LCD Samsung,///čo má spoločné LED a LCD a k tomu ten šrot Vantage HD ??? môžeš to vysvetliť ??? na slovensku sa také šroty nepredávajú, jedine ak si si to priviezol z českej republiky. |
skynett
|
|
RE: poradiť.Šrotem bych možná nazval někoho jiného? ;)Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
skynettUž jsem viděl hodně ale ty jsi opravdu mezi nima jednička :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
|
|
@ satmanaKeď už, chceš nazvať šrotom někoho jiného , máš vôbec skúsenosti s tým to prijímačom ??? testoval si prijímače z rady Opticum ??? tento prijímač im nesiahájú ani po kolena, nehovoriac o podpore. |
skynett
|
|
RE: poradiť.Každý normálny moju radu pochopil, ak nie, je to len a len jeho problém, že je natoľko obmedzený, vypisuje tu nezmyselné otázky a úplne zbytočne na tomto fóre obťažuje ostatných diskutujúcich !! |
jupol
|
|
RE: poradiť.Jestli ti můžu radit, tak si nech svůj starý Humax. Má stejný obraz jako každý HD přijímač. Já mám taky LCD Panasonic a vymýšlel jsem veškerý HD přijímač a obraz byl úplně stejný jako na Humaxu. |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 518 |
|
|
@ donkarlosTy primitív !!!čo si vlastne zač ??? si obchodník ??? montér satelitov ??? alebo bezvýznamná nula ktorá tu zaberá iba priestor svojimi dristami a nepomôže nikomu ??? |
skynett
|
|
venca263tak to maš niečo asi s očimaDreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
|
|
skynettVy ste skutocne podareny.......t.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
@ jupol///Každý normálny moju radu pochopil, ak nie, je to len a len jeho problém, že je natoľko obmedzený, vypisuje tu nezmyselné otázky a úplne zbytočne na tomto fóre obťažuje ostatných diskutujúcich !!//////že je natoľko obmedzený, vypisuje tu nezmyselné otázky a úplne zbytočne/// Ty satelitný analfabet, koho tu chceš nazývať obmedzeným, to že nevieš rozoznať LED TV od LCD, to ťa obťažuje ?? nevieš ani o čom píšeš a ale hlavne že máš mudré rady . |
skynett
|
|
RE: poradiť.Tak tieto vyjadrenia už vážne vyvolávajú pochybnosti o zdravom rozume, nehovoriac o (ne)odbornosti autora príspevku!! Dúfam, že aj urážky budú konečne patrične ohodnotené ... |
jupol
|
|
skynettPrisiel si sem, miesto rady si vsetkych zdrbal a vyprovokoval. Si "frajer" ! RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 667 |
|
|
@ LucaBrazzanajprv si prečítaj všetky príspevky až potom rob závery.niekto tu píše o odbornosti a pritom nerozoznaná LED TV od LCD načo sú dobré zavadzajúce rady, je lepšie ak radšej nič nenapíše, ako má pomýliť pytajúceho sa nemyslíš ??? |
skynett
|
|
@ All nik....Ospravedlňujem sa všetkým ktorých som urazil !!!Satmana, donkarlos, jupol, ...... Dnes manželka oslavuje narodeniny, a ta naše Moravská Slivovice zase delá svoje. |
skynett
|
|
RE: poradiť.Slivovice, tak to potom ano. R^AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 667 |
|
|
RE: poradiť.Ak tu niekto pouráža ostatných, nazve ich primitívmi a analfabetmi a pritom nevie základy TV techniky a nepochopil ešte stále, že LED TV je LCD TV nepodsvietená CCFL trubicami ale ledkami, nemá toľko sebareflexie, aby sa takto strápňoval a predvádzal tu každému aký je neotesaný a neznalý... to je fakt sila |
jupol
|
|
@ jupolty sa mi ľubiš, musíš mať posledné slovo jak moja žena,no vidíš , keby si hneď bol napísal odpoveď ja teraz , tak nemuselo dôjsť k žiadním nedorozumeniam. ešte raz sorry. |
skynett
|
|
@skynettto z tebe musi mit pani radost -ma narozky a ty se cely odpoledne ukajis na nettu :-)) -a zvracet po chlastu se hodi na "hajzl" a ne na parabolu.cz masochito slowenkej :-))) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
++ pridavam perlu od skynetta :-))hol pan je machr "ja som to tak nemyslel , len som bol prekvapeny keď sa mi môj prijímač zmenil na iny typ a nevedel som sa v ňom zorietovať." |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
|
|
@ *beda*///hol pan je machr "ja som to tak nemyslel , len som bol prekvapený keď sa mi môj prijímač zmenil na iný typ a nevedel som sa v ňom zorietovať."///beďare, a to si odkiaľ vyhrabal ??? to musí byť aspoň tak dva roky staré. keď so mal ešte prijímač Ferguson 7600. ty si riadny eštebak - pred tebou sa asi nikto neschová čo ??? počkaj skúsim vyhľadavanie !!! |
skynett
|
|
RE: poradiť.a už som to našiel - tu je to:http://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=62&t=565&p=3413#p3413 no klobúk pre tebou dolu - no ty si riadný Hraboš . |
skynett
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|