, sekce: Programy na orbitu |
|
teletext a HD programyZdravím odborníky.Dotaz jen tak ze zvědavosti.Proč u ČT HD a Nova HD není obsažen teletext?Podle mě by to už měla být standartní a automatická věc ho tam mít :lookaround: Tak jak ZDF HD , ARD HD atd. :))) |
NecanP
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 102 |
|
|
RE: teletext a HD programyA u toho čétéčka bys sis to představoval jak....Když by to bylo z jedničky,byl by TXT z ČT1,když ze dvojky tak z ČT2 a ze čtyřky z ČT4....to bude tedy pěkný chaos....nebo že by speciální HDtext...?TXT je už dávno out........ RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 863 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
u ČTHD je to snáď jasnépretože je to výber zo všetkých staníc ČT.U NovyHD smeruj otázku na TV Nova |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
RE: teletext a HD programy...ale mne sa zdá, že ČT má len jeden teletext... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
RE: teletext a HD programyJo jasně,u toho ČT HD to chápu,spíše mě napadl nějaký univerzální teletext :) Jinak ale podle mě není zase tak úplně teletext out,občas se najde něco proč ho zapnout. |
NecanP
|
|
RE: teletext a HD programy...veď ČT má jeden univerzálny teletext...! Na kanáloch sa líši iba prvá stránka a názov kanálu, ale ináč ako základ je ten z internetu a ten by teda vysielať mohli... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
RE: teletext a HD programyTeletext je už dávno Out.....pokud má člověk přístup k Interfernetu..... R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
|
|
RE: teletext a HD programyto Kamil-k4, nezastávám tvůj názor, teletext je úplně stejný zdroj informací jako internet, nevidím důvod, proč ho Čt HD a Nova Hd nevysílají, já osobně, když sleduji ORF HD teletext při sledování sjezdového lyžování využiju ma průběžné výsledky hodně |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 90 |
|
|
RE: teletext a HD programyto frigo13 ,ano plně s tebou souhlasím.Např. na sledování průběžných výsledku,když si člověk leží u televize je to ideální :)) Proč se hned hnát k internetu... |
NecanP
|
|
RE: teletext a HD programyVidím že je to tady samý "chytrý" názor......Interfernet a Teletext to je nesrovnatelná věc......neboli internetem nejsi omezen na XY stránek a možnost i zpětné reakce.....A dnes už není nutno odbýhat k počítači..... R^ :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
|
|
RE: teletext a HD programyjo aj mna to trápi pri zdf,ard hd to funguje perfektne:( 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
ivovi0@Kamil-k4: Smirte se s tim, ze plno lidi TXT pouziva. Napr. nema po ruce pocitac, nebo ho nechce kvuli prkotine zapinat nebo nema neomezene pripojeni nebo nema NET v TV nebo se mu proste nechce vstavat z kresla... Ja sam TXT pouzivam na zpravy treba. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
|
|
RE: teletext a HD programy@Kamil_k4:Nedávno jsem viděl návštěvnost teletextů a vážně není mrtev, hodně lidí ho využívá, třeba sázkaři na online výsledky. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: teletext a HD programyTady jsou rádi, že občas odbaví HD... A ty bys jim do toho rval ještě teletext :laughing: , to už by bylo moc ;) Jen si přepni na SD, tam už se tu techniku naučili i používat... R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|