Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vymena kariet

Chcem sa opytat, kupil som kartu CAID 0D03 (bielu), je presne zo serie 03436xxxxxxxxx. Kupena bola 7.4.2010. Pisalo sa, ze ked sa bude menit, tak cast nakladou prenesu na zakaznika. Co to znamena? Myslel som, ze na kartu je tiez nejaka "2 rocna zaruka" a ze v pripade zmeny kodovacieho systemu budu karty vymiena bezplatne. Zazili ste uz niekto vymenu? Ako to prebiehalo? Nejako som to predtym nesledoval. Ake poplatky s tym boli spojene? Vopred dakujem za odpoved.

palces
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vymena kariet

to neřeš. předně na skylink zatím nejsou žádný klíče, takže jestli budou, tak potom bude časem i výměna. když nebude existovat možnost emu příjmu nebo komerční hack, žádná výměna nebude

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Skylink Cryptoworks

Hlavne si ju zaregistruj. Od 15.3.2011 sa už karty Cryptoworks nebudú dať zaregistrovať v systéme Skylink. Nejaké výmeny kariet teraz nerieš. Až to bude aktuálne dozvieš sa to.

Richard21
Registrace: 9/2009

Registrovana je. Ale ako som pisal, zaujima ma ako taka vymena bude prebiehat a co nas bude stat.

palces

to vůbec nikdo neví. řešíš věci, který zatím vůbec nejsou aktuální podle toho co se píše. že pracujou na nějakých plánech to vůbec nic neznamená. je logický že nad tím uvažujou, když cryptoworks už se nepovažuje zrovna za nejbezpečnější systém.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

A kde stojí že CW karta už od 15.3 nepůjde registrovat?

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Vorti

To máš odkud, že Cryptoworks není nejbezpečnejší ???

polulin
Registrace: 10/2007

no tak je nejbezpečnější

vortimond

Glisník: "Ještě nedávno jsme se setkávali s názorem, že CryptoWorks je bezpečný systém a není proč jej nahrazovat a že se Skylink se spuštěním Irdeta unáhlil. Jak vidíte, opak je pravdou. Vývoj CryptoWorksu byl ukončen před více než 3 lety, jeho životnost končí. S tím souvisí i omezený repertoár protipirátských kroků, které máme k dispozici. To však neznamená, že by žádné nebyly. Nechejte se překvapit. Již nyní je však jasné, že z dlouhodobého pohledu se bez náhrady karet CryptoWorks neobejdeme."

vortimond

Aha. Tak z podobného zdroje jsme už mohli slyšet, že NovuSport samostatně abonovat nejde a že 5 je více či rovno 10.

polulin

a tohle bude taky nejspíš fata morgána, co?
http://mrte.ch/abh

vortimond

vortimond, kupujes toho modreho draka ci nie?

radolaco
Registrace: 2/2010

ten prodejce nabízí i možnost, že ti udělá cenu a můžeš fungovat jako překupník. zcela legálně pochopitelně. jednak cryptoworks není hack a jedná se o bezpečný systém. a potom taky prázdná karta je tuším legální

vortimond

radolaco

já jí nemám, žádnou jsem zatím nekoupil. já mám ten multifeed kolem 19E a moc se mi nechce instalovat další parabolu. a abych řešil nějakej motor, to už vůbec, protože ta parabola je na docela nevhodný tyči, která už by toho nemusela až tak moc vydržet

vortimond

Já jsem v údivu, že na kartách č. 0343 xxxx CRW je ze spoda napsáno "IRDETO"??? :bomb: Když ICE a Irdeto Skylink přístup. karty začínají č. 4200 xxx ?!?!? Když jsem to tel. zjišťoval na zákaznickém centru Skylinku jak 0343 xxx , ta paní u tel. mi to nedokázala vysvětlit !!!!???? :laughing: Jak u Vás ??? R^

CES
Registrace: 4/2007

to bude asi jako název firmy. irdeto jako firma a irdeto jako systém

vortimond

mna by skor zaujimal dalsi osud cslink..zaujimave, ze oni maju s irdetom cas..inak skor by ma zaujimalo preco si nevybrali conax alebo iny system..ale nato si asi zapnem uzasnu tv8..mozno mi to vyvestia :D

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

To CES Já jsem v údivu, že na kartách č. 0343 xxxx CRW je ze spoda napsáno "IRDETO"??? Když ICE a Irdeto Skylink přístup. karty začínají č. 4200 xxx ?!?!? Když jsem to tel. zjišťoval na zákaznickém centru Skylinku jak 0343 xxx , ta paní u tel. mi to nedokázala vysvětlit !!!!???? Jak u Vás ???

S tímto jsem se setkal před 4 měsíci!
Byla to zkažená várka.Potisk už byl jako Irdeto,ale karta byla CRW jak podle čísla,tak tam chybělo známé ICE 01!
Prodával to jistý řetězec MA...!
Zákazníkům jsem řekl,ať to jdou vrátit a pažadují opravdu ICE 01 se sér.4200...... R^

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Měl jsem kartu T&T od 11/00 a v 03/07 mi zcela zdarna poslali na adresu podle registrace novou... Výměnou se vůbec nezabývejte, nikdo netuší co a jak bude. Záruka samozřejmě platí 2 roky. :8)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Delta1

Ano máš pravdu 0343 xxx dávají hlášky a blbnou, první TaT č. O285 xxx je OK. Už jsem o tom přemýšlel, budu u Skylinku reklamovat. Dík za info a potvrzení názoru. CES.

R^ R^ R^ R^

CES

@CES

mužeš to trochu rozvést ? jak blbnou a jaké dávají hlášky ?? mám tady jednu 343 a docela se nějak divně chová.
Ale ta karta vypadá jako klasický CW ještě žádné irdeto

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

Mám 2 Skylink přístup. karty, 1.č. 0285 xxx a 2. č. 0343 xxx.. 1. kartu používám v Technistu STR1 v CRW čtečce - nemá HD Novu. Potom jsem si pořídil Technisat HD8-SX + CI modul Evrocam SCM Irdeto a 2.kartu s HD Nova viz výše popsáno. Ta karta dává ruzné hlášky a občas nepřepne kod. Skylink programi mezi s sebou,nebo když přepnu HD kanál z 16,0°E na Skylink 23.5°E. CRW a je černo - odstraním inicializací CI modulu v menu instálu HD8-SX. Ta 1. karta funguje v HD8-SX naprosto OK.!!! Ta 2. v STR1 - SD fachčí. A babo raď ??? Budu č.2. reklamovat. R^

CES

pat a všem

Jsi mě technicky nactivoval,a zvolil jsem řešení, že si nechám z activovat na první kartě HD Novu. Na web. stránkách Skylinku popsáno jak activovat Novu - asi SD u karet do 4. 2007, ale postup jak k SD Nově activ. HD Novu - NIC !!! Vznesl jsem tel. dotaz na zákaznický servis jak na to s kartou č. 0285 xxx, neskutečné za 599,- kč !!! a ať si vyměním kartu.To mě nadzvedlo !!! Tak jsem oprátorce vysvětlil o co jde a že 0343 xxx haprujou / mám 8. měsíců /, vysvětlil proč tak postupuji. Proč haprují a proč na nich je ze spoda napsáno Irdeto a co to teda je," když vím že je CRW", nevysvětleno a proč nová řádně registrovaná karta blbne a stará ne a už jsme se skoro hádali, protože mi bylo vnucováno co nechci.Musí tam být u těchto karet 0343 xxx nějaký kopanec, když se to děje více lidem a na Skylinku o to musí vědět a ty operátorky vědí o co jde a mají toho asi dost. Na konec jsme našli společnou řeč. Postup: Ohlásit na zákaznicý servis č. karty a udat typ SAT. recevieru a oni při zapnutí SATU na progtamu ČT1 provedou nový activační zápis na kartu - cca trvá 2 hodiny a potom má být OK. To to jsem s první kartou absolvovat nemusel. PROČ ???? :ogre:

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra