, sekce: Skylink |
|
Jak SkyLink plýtváAsi je to pro většinu z Vás nezajímavá informace, ale nedá mi to, abych to sem nešoupnul.Včera příjdu domů a na stole leží 2 obálky od SkyLink. V každé je dopis + složenka o předplatném na následující měsíc a přiložené propagační letáky. Mám totiž na jiný datum zaplacený Multi HD a na jiný datum zaplacený CS TV (Kino CS...) Rozdíl je asi 5 dní. Tak jsem si říkal, že snad to stačilo zaslat v jedný obálce a ušetřit tak nějakou kačku. No asi mají dost peněz, když tohle neřeší. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 003 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: Jak SkyLink plýtváAkekolvek plytvanie vo firme sa vzdy odrazi v cene tovaru, ziaden podnikatel si predsa neznizi zisk! Sikovny podnikatel sa bude snazit minimalizovat zbytocne naklady a skvalitnovat tovar,ak pre nic ine, tak kvoli konkurencii. Ak sa mylim tak.....nic! Howgh |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Jak SkyLink plýtváTy si ovšem objednáváš službu podle toho, jestli je pro tebe výhodná, takže jak nakládá firma se svými prostředky ti může být úplně jedno.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
JimmyMě spíš zaráží,že platíš multi HD a k tomu ještě CS. Mě jde CSTV k multi HD bez dalšího placení.Ale jinak souhlasím,že v době internetu je to s těma obálkama a propagačníma materiálama docela zbytečné plýtvání. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
Technik TKRVyslovil som svoj nazor z pohladu poskytovatela,(podnikatela)ty ma automaticky posuvas do role zakaznika! Pokial v tom nevidis rozdiel, nieje o com. :ogre: |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
|
|
wladysNo samozřejmě nemohu vyloučit tvou informaci, ale mám taky MultiHD - a součástí (Multi) je program CS Film.CSTV je ale něco jiného - jde o 3 programy (KinoCS, DokuCS a MuzikaCS), které je nutno platit zvlášť - jedná se o samostatný balíček, který není součástí žádného jiného balíčku (samozřejmě je v balíku "Komplet"). Je to podle mého škoda - pokud byly programy součástí MultiHD (bez dalších nákladů), tak jsem na ně občas koukal (trocha nostalgie...), ale platit si je extra (30,- Kč za program měsíčně) mi přijde zbytečné - právě proto, že si je člověk pouštěl jen "občas". Nahrazení 3 programů (CSTV) v balíku MultiHD jedním programem (CS FILM) byl od Skylinku vyloženě podraz ... ale co by člověk chtěl - vždyť nám přidávají jiné "kvalitní" programy (Živa, TV8 apod. ;P ) Takže shrnuto - pokud ti k MultiHD jde i CSTV jedná se buď o nějakou promo akci, nebo jen dočasnou chybu providera, kterou časem napraví (taky mi např. bez předplatného nějakou dobu běžel "Hustler" - a teď už neběží - no předplácet si jej extra nebudu :laughing: ) |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|