Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi tv partner box

vlastníte ho někdo?já čekám už 10 měsíců

mar72
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi tv partner box

Já ho nevlastním
Ale ted si pro něj byl od nás jeden pán co chodí s náma na pivko u nějakého dealera a čekal 4 minuty ! než ho přinesl ze skladu..
10 měsíců je něco špatně ne ?? :(

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

A tak to máš dobrou výdrž deset měsícu čekat a nic nepodniknout síla. :8)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

ja ho vlastnim hned ako sa zacali ponukat

mjamriska
Registrace: 4/2003

Musí být ty "partner boxy" propojené UTP kabelem nebo se dají objednat i dvě STB, která na sobě budou zcela nezávislá??

DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv

vilda016
Registrace: 8/2007

pri partnerboxe nemusia byt navzajom prepojene...

freee
Registrace: 2/2010

Re:

My jsme to registrovali na partner box v půlce prosince a poslední týden v lednu nám ho přišli zapojit. Dokonce nám volali během jednoho dne hned 2 jejich technici a chtěli nám to zapojit oba dva. Asi bych zvážil nějakou urgenci, nebo kontrolu čísla registrace, jestli jim tam nevypadlo ze seznamu.Jinak box šlape ok R^

erkis
Registrace: 10/2008

@freee

OK, díky! Zmátl mě právě manuál k tomu partner boxu, který mají na svém webu. http://cz.digi.tv/documents/instalace-pb.pdf

vilda016

Propojené být nemusí. Takže není problém mít jeden doma a druhý třeba na chatě ;)

Jinak doporučuji spíš než čekat, napsat třeba emailem několika dealerům z okolí a domluvit se třeba s nima, že si to vyzvedneš sám. Já to taky řešil takhle a měl jsem to hned, kdyby to nechal jen na Digi, možná bych čekal také...

tomygo

Jen se platí jednorázová aktivace a dostaneš vrácený přístroj od bývalého zákazníka. Kde jinde ti dají za 260 Kč dva přístroje??? :)

petr121
Registrace: 4/2008

...260 Kč měsíčně...

petr121
Registrace: 4/2008

Když tedy mám doma Humax Digi+III, tak jaký k němu dostanu druhý STB, taky +III? Předpokládám, že to už bude nějaký použitý kus že?? Ani nevím co teď dávají za boxy k novým instalacím.

vilda016

RE:digi tv partner box

Nevlastním a nechci ho :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

vilda016 pravdepodobne ano ale mozes dostat aj iny,napokon je to jedno..ale bude na beton pouzity..takisto dostanes twin LNB a single co mas musis vratit..

freee
Registrace: 2/2010

ja ho mam od zaciatku,ako ho zacali ponukat.....cakal som asi tyzden,potom mi zavolal technik a prisiel ho zapojit...takze maximalna spokojnost...

vlado5500
Registrace: 12/2008

tak já ho známým zařizoval minulý týden, zavolal jsem na linku digi, tak sem si to objednal a dostal od nich registrační číslo, že se prej nějakej technik do 6 týdnů ozve. Na to sem ale nečekal, v tom jejich seznamu techniků jsem si našel technika co to dělá pro moje město, toho jsem kontaktoval řek jsem mu to registrační číslo a druhý den jsem už jenom vrátil původní LNB a dostal jsem sadu pro druhej přijímač, to jest použitej přijímač humax II, použitou kartu, novej LNB twin, 10m značkového koaxiálu :laughing: a 2x F konektor a dodatek ke smlouvě, který sem musel podepsat. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

ANO přesnš tak jak popisuje eemil je správný a rychlý.Pokud někdo věří Brnu tak at nenadává sám sobě protože se to tu píše stále . Já ho mám taky partner box samořejmě dva nezávislý přístroje bez vzájemného propojení a od přihlášení do 3 dnů koukal , sám sehnal dílera dle soupisu na stránkách DIGI TV samořejmě 260 kč / měsíčně . V létě mám přístroj DIGI T na chatě. V Brně na centrále ti nikdo nepomůže tam budeš čekat i rok než ti někdo pomůže . Mám digi tv 3 roky a bez problémů , zato Skylink stále něco HD vypadává při špatným počasí 3 x seřízení a stejný 80 cm parabola LNB DI-WAY , ted zase budou chtít platit za kartu na výměnu ˇpřechod na jiný systém ) a plno přístrojů to prý nezvládne . Dopis od Servisů . Rv At si to strčí do pr...

standa111
Registrace: 11/2009

Zato v digi jede HD jako pila :laughing: , Stando plácáš blbosti :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Jen ho nech.On vždy přiletí,najde si vlákna o Skylinku,ponadává si a zase vypadne.Je to prostě trubka :laughing: :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video

Antoš

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra