, sekce: Skylink |
|
Karta Skylink ICE po registraci nejdeDobrý den, zaregistroval jsem kartu Skylink ICE dnes po poledni, do teď (19 hod) nenaběhla. Před registrací hrála v Dreamboxu, Mascomu i v Technisatu. Teď nenaběhne ani v jednom, ponecháno vždy delší dobu na Čt 1. V Dreamboxu vložena cca 4 hodiny na Čt 1 a nic. V kontrole karty je vše v pořádku. Prosím, poraďte jak dál. Děkuji. |
wenys
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
Možnáreautorizaci bych zkusil. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeZapnout, refresh a na pivko. Přece si nezkazíš sobotní večer čekáním na zápisy..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdemajú tam teraz bordel! snažia sa vymazať na TT kartách neautorizované zápisy!tý čo nemajú bloker tak už o tom vedia :laughing:Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!
|
furko33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeAk si to registroval na poslednú chvílu, tak karta bude potrebovať dlhší čas na oživenie.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 375 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdevypni si blokerAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 842 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeAno, kartu jsem zaregistroval až když přestala hrát. Snad se dočkám, když si počkám. |
wenys
|
|
Skylink ICEpo rwegistrace karta naběhne do 30 sekund ;) na autorizovaných receivrech R^ jak v irdetu neb cryptoworksu |
novy
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 43 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejde@novy, není proč tomu nevěřit(vážně).Ale ne v případě, jak píše wenys, až ji nechal "zhasnout" (po global free). Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
novymne na opiku 9900 nabehlo ani do 20s a na azbox 720 do 1min a neni ziadny certifikat treba si len poradit :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 842 |
|
|
Tomik535Taky se divím,jak zde pořád někdo otravuje kvůli aktivaci karty Skylink,Podle mě bych je všechny vyhnal klackem,To je vidět,že ještě nikdy nerozbíhali Hack Card,třeba gammna C+NL 24 hod. :laughing: :laughing:Jsou to prostě experti když tady čtu C+sport cyfra,nebo Skylink,to je to nejjednodušší,s čím si musí každý expert poradit,kdyby robíhal Aljjarera na droganžluté card,tak by ho asi štrejchlo :laughing: :laughing: Ale jak naběhne tak vše Ok,a pořád!!! :8) :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejde@hery, každý s tím ty zkušenosti přece nemá.P.S. To bych se s tím klackem naběhal..a nakonec bych zjistil, že je to pohodář a třeba umí operovat srdce R^ Je nutné se zde navzájem k sobě chovat jako psi na štvanou zvěř? Není lepší než urážet a sekýrovat raději nereagovat? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeHery sedí na zápisech od Skylinku,jako žába na prameni. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
lachtanDělej si srandu,se Skylink mám akorát to,že občas využívám jejich MULTI/upravené/,ale možná až na chalupě,jinak mě vůbec neupoutává,UPC,DIGITURK,NOVA řecko,C+NL,atd. atd včetně France Cast,Swis programů,Polsat a cyfra+ jsou daleko lepší programy,to mě zajímá více než Ty horalé z Tater!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
UpravenéMulti.To je extra multi? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdetak já registroval v týdnu 1 ICE kartu co už byla asi měsíc chcíplá a naběhla v modulu cryptoworks zhruba do 2 minut od registrace :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
heryniečo pre teba http://plsucany.gaya.sk/index.php?action=2_6alebo sa vrátiš k ovciam bačom horalom a tatrám. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
oneeeeeUž jsem si to objednal,aspoň si od lídí co jsou malinko troubelíni odpočnu,dík za návrh:::Zabezpečuje komplexnú skupinovú psychoterapiu, individuálnu, psychologické vyšetrenia, psychoedukáciu, dramatoterapiu, muzikoterapiu hospitalizovaným pacientom jednotlivých oddelení podľa požiadaviek. Oddelenie rehabilitácie a resocializácie je začlenené v rámci OKP : Máš pravdu to bych nepotřeboval jen já,ale hodně jiných lidí zde včetně Fogoviče!!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeJá to říkám pořád. Jak si člověk neumí sprostě nakrást, co může, je prostě budižkničemu, lepl a měl by se jít oběsit a nezaclánět ostříleným zlodějům R^S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeFakt tleskám. R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@oneeeeev tomto ti verim, a hlavne ze Ty so Sucanmi uz skusenosti mas. inak bonzakom a klamarom apriori neverim!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
heryvidite a mna viac zaujima SKY UK,SKY DE,SKY IT ako turci,bulhari a greci....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeJa som mal tiež problém najprv karta šla a po mesačnej prestávke keď som ju chcel použiť už nie. POslal som mail do Skylinku Od pisali . že tam dajú nové aktivačné kody a karta po 40 min nabehla ide ok. |
yyyno
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 206 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeOmlouvám se, že oživuju tohle téma. Dodnes (od soboty) mi titiž karta nenaběhla. Psal jsem do Skylinku, ženská mi odepsala, že mě poslala reaktivační zápisy, abych odpojil sat. od elektriky atd. a čekal 2 hodiny. Když karta nenaběhne, tak jí mám vložit do přijímače s licencovanou čtečkou CryptoWorks.Když jsem se znovu zeptal jaké přijímače mají tuto licencovanou čtečku, odpověděla mě jiná ženská, abych si koupil modul Irdeto Smit. Aniž by se podívala na můj první dotaz, že se jedná o DM 500 a Mascom 1100 CR. Když by se mě podařilo u někoho kartu oživit, znamená to snad, že bych to musel běhat oživovat pokaždé, když budou posílat nové zápisy? Ještě jednou se omlouvám, hlavně panu hery, ten bude asi trpět až to bude muset číst. Zdravím. |
wenys
|
|
wenysJe to tak ale pokud máš Dreambox 500 tak tam stahni pulgin scam a ten si z kartou ICE(SkyLink) bezproblemu poradí.Na Heryho se vyprdni je to velká huba o dekodování moc neví. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: Karta Skylink ICE po registraci nejdeDěkuji satman, na ten Scam to jde. |
wenys
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|