, sekce: Jiné placené TV |
|
BLU DRAGONCARDNa ebay.co.uk jsou blue dragoncard za 89 liber+ 3libry poštovne k dodaní 2až 3dni.CHtěla bych si tuto kartu pořidit. Máte s tuto kartu nějake skušenosti,poradte. |
bridge
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 38 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
|
|
BLU DRAGONCARDNo a k cemu ti to bude ?? Ja mam doma Fun4 256k .. Tak ti ji prodam a budes na tom stejne a levnejc :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDtu ti pomože iba a iba a iba hery :))) :)))VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDKarta je urcena spise sat.fandum,kteri si ji jednak jsou schopni preprogramovat a jednak jsou schopni vyuzit rozsah jejich moznosti prijmu (obvykle motor.parabola).Jinak bych do toho asi nesel.Kristalovou kouli nemam,ale prolomene platformy CryptoWorks budou v brzku menit karty a vyradi placene nabidky z moznosti prijmu.Mozna zvazit investici a predplatit si trebas MULTI balik nebo neco jineho na 1 rok ,za priblizne stejne prachy. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
hdpeZa přibližně stejné prachy:???? :laughing: :laughing:Vycházejme pouze z ekonomických důvodů k tomu jste mě donutili Vy svými hloupými připomínkami i když u mě to není priorita/::: origoš karty C+NL,nebo řecko NOVA,nebo DIGITURK a i OUPC,nebo France CSAT atd. mohu jmenovat,by Vás přišli pouze na rok na částku kolem cca 100.000,kč-kouknětě kolik stojí třeba C+NL cca 23000,kč a to je pouze jeden provider origoš karta na rok,protože kartu Gamma jsem koupil cca za 2000,kč před třemi roky/programátory mám dělané z nejmenované firmy od nás/ a celou dobu na to koukám do dnešního dne a Teď na 3 karty Dragoblue včetně OUPC, tak pouze na jednom provideru ušetřeno cca 70000,kč za tři roky.To samé je u NOVA ŘECKO ,omnia card CSAT france atd.,které již provozuji také déle než rok ,tak,že ty počty máte chlapci nějak malinko zašmotchané a velice naivní!!!Takhle počítají troubelíni. Co mi k tomu chcete rozumného říci.Můžete reagovat,než si dám Prazdroj!!! Ale musím zdůraznit,všechno jiné jsou hloupé kecy!!!VYZKOUŠENO a jede stále!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDjistě hery má pravdu v tom, že holandskou platformu je problém sehnat za solidní cenu. ačkoliv pro holanďany samotný je abonence překvapivě levná. ten Digiturk už by se možná i sehnat dal za poměrně solidní cenu, to by bylo asi nadějnějšíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
hdpeA to musím podotknout když já koukal před třemi roky na BULSAT,který tady každý dnes v EMU, každý den vzpomíná,tak Vy jste koukali tak možná na ten Skylink,který mám už celou dobu taky otevřený!!!!!akorád jsem se o tom nezmiňoval z určitých důvodů!!!!!Tak můžete diskutovat!!!!A to že jsem si zajistil CYFRA+ a POLSAT v plné parádě,mohu děkovat pouze svým dobrým kamarádům z Polska,kterým jsem zase poskytl jiné služby a jiné providery,které oni potřebovali.A že s nimi holportuji a kamarádím,to je jenom k dobru věci :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
RE: BLU DRAGONCARDHery , nech si chutnat Plzničku, já si rozdělal šampíčko :laughing: ,včera jsem kvůli programování tý modrý příšerky koupil stolní pc :laughing: zapojil kablík a koukáme dál R^ |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 856 |
|
|
decmenPřeji pěkné pokoukání a kdyby byly problémy,zas přijeď řediteli nejmenované společnosti a dáme to dohromady!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
RE: BLU DRAGONCARDSchválně, na kolik programů se lidi díváte? Ale jinak CSAT - většina programů ve francouzštině. NOVA - mám rád Řecko, ale celkem o ničem. DIGITURK - si dělát srandu. C+NL - stačí jen občas. :-/ |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
@heryJasná páka ,staviteli, a ještě jednou díky za pomoc R^ |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 856 |
|
|
petr121Příklad dnes: příspěk-- jde PLTV?? na 10E,Proč by měl jít,nejsou Biss keys. Tyto problémy nemám ,vím že pustím Digiturk a jede to!!!!! Vím že otevřu NOVA sport ŘECKO a mám tam všechny 4 zápasy PlTV v 16,00 hod. Vím že pustím C+sport CYFRA a jede to samé,kouknu na Gamma Bulsat a mám to tam už min.3 roky,Je těch možností tolik,že se tady nemusím jak (nevhodné slovo)ek stále ptát co ,kdy a kde se dá na co koukat"!!!Toť celá zaležitost,víc se nebudu dnes vyjadřovat!!čau a užij si víkend ! :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
petr121tak třeba canalsat je francouzsky, dobrý. ale BOHUŽEL kvalita je natolik odlišná např. od tý cyfry z polska, která je taková východní variace na stejný téma, že kdyby to bylo za přijatelnou cenu tak neváhám ani minutu. protože to je prostě úplně něco jinýho. a taky pochopitelně spousta je tam toho anglicky. stačí přepnout stopuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: BLU DRAGONCARDA potřebujete sledování televize k životu??? Přijde mi, že někteří zde ani neví, jaké je venku počasí, protože by jim mohlo něco zajímavého v televizi uniknout. Beru, pro někoho je to koníček, pro jiného kůň a pro dalšího zbytečnost. Sám si vzpomínám na své začátky s D2-MAC, ale časem jsem přišel na to, že je sledování televize ztráta času. Musím se podřídit někomu, kdo mi něco naservíruje. A maximálně můžu přepnout na jiný kanál. Raději si stáhnu co chci a podívám se kdy chci. :8) |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDjá si myslím, že pro nás co jsme tím posedlí, tak sledování cizích programů je něco jako cestování. tohle rapidshare neposkytuje.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: BLU DRAGONCARD"origoš karty C+NL,nebo řecko NOVA,nebo DIGITURK a i OUPC,nebo France CSAT atd. mohu jmenovat,by Vás přišli pouze na rok na částku kolem cca 100.000,kč-kouknětě kolik stojí třeba C+NL cca 23000,kč" neboli "za originál mercedes dáte 500.000,- , tak raději zavolejte kamarádům do Polska a oni vám jeden ukradnou za 50.000,- " ;P ;P ;PS herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
|
|
Zdar HeryPotrefena husa vzdy zagaga,tedy i ja:).1) Vyrok zni: "predplatit si trebas MULTI balik nebo neco jineho na 1 rok ,za priblizne stejne prachy":)proti tomu by nemusel nic mit ani samotny rada Vacatko:) a ten vyzaduje presne udaje...2)Uved tedy cca naklady,ktere je potreba investovat do BDK a programatoru. 3)Opakuji,pokud to neni sat.fanda a nevyuzije moznosti karty,nema cas a prostor laborovat a zkouset naplne,pak rocni predplatne MULTI od SKYLINKU stoji 2 750,- Kc a kdyby karta s HD 2 promo kolem 1 700,- = cca suma 4 500,- Kc. Pripadnou alternativou je,ze nablizku bude nekdo,kdo tomu hovi a prubezne pomuze. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDPomíjím teď stránku etickou, spíš by mě zajímalo, jaký je opravdový přínos příjmu takovéto haldy cizích stanic. Prosím nadšence v této oblasti o vyjádření. Nakolik tomu rozumíte? Umíte řecky, turecky? Smekám :)) Nebo je tam všude anglická stopa či nějaký jiný světový jazyk, který lidé obvykle umí? Nebo vás baví koukat na obrázek bez porozumění slovu? Já tedy umím plynně aktivně anglicky a pasivně německy, ale dám přednost českému znění. Občas si přepnu na anglickou stopu, když je na výběr. A výjimečně přetrpím i němčinu, bohužel stanice, které v ní sleduji (německé FTA HD), nemají originální znění filmů, což je asi dáno hlavně tím, že vysílají bez územního omezení. A to nemluvím o zbytku rodiny, ti o pořady v cizí řeči nemají zájem, pokud to není alespoň titulkované. Čili chápu chytání spousty stanic spíše jako hobby podobné třeba radioamatérství, ale praktický přínos pro sledování mi vážně uniká :lookaround: |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDJá dřív Heryho obhajoval ale pak se mě stalo že jsem ho dvakrát přes email požál o radu a sice mě odpověděl ale tak všeobecně že to stejně k ničemu nebylo.A teď mě teda dostalo to "oslovování" řediteli,ano jistě staviteli ;P ;P . Hery už to sem nepiš co Ti všechno na tu kartu jde,protože si myslím že to už všichni známe nazpaměť,sice opakování je matka moudrosti ale v tomhle případě RvJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARD@mik9: nevěřím, že když někdo ovládá aktivně angličtinu, tak dává přednost dabingu. možná by sme tě mohli z tý angličtiny trochu prozkoušet. napiš nám jak zní POSLEDNÍ VĚTA v tomhle videu:http://www.youtube.com/watch?v=1dWMIuipn_c Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
To:vortimondčau vorti,prosím tě nevíš jak je to s příjmem ITV HD na Technisatech ,zda to stále nejde ? Mám možnost získat zadarmo velkou parabolu po angličanovi co tu bydlel a odstěhoval se zpět domů.Tak koukám co bych na ni mohl přijímat ale mám Technisat a měnit ho nechci,ty na ní máš multifokus ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
Anubisjestli se na tu parabolu dá přijímat Astra 2D tak ITV HD bude chodit bez problémů. oni už nepoužívají ten nestandardní způsob vysílání. akorát je potřeba ta velká parabolaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
To:vortimondSuper ,tak to je dobrá zpráva a máš na ní multifokus ? popřípadě v jaké konfiguraci ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
RE: BLU DRAGONCARDmultifokus mám na 26E-23.5E-19E. dá se i 13E v případě potřeby, potom už je to takový nepraktický, protože se to nedá jednoduše řešit pomocí koupených držákůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: BLU DRAGONCARDvortimond: Nemyslím, že je potřeba se tu přezkušovat jako na základní škole, ale obzory si přesto dovolím ti rozšířit. České znění nemusí znamenat jen dabing. Třeba u sportu je to komentář a rozhodně dám přednost českému, kde fandí čs. sportovcům, byť pro zajímavost si tam občas anglický komentář dám. Z legrace někdy i jiný :)) Dále se nemusí jednat o dabing, ale o prostý voice over, zejména u dokumentů. Kvalita je obvykle dostačující, navíc je kromě u vypravěče slyšet částečně i původní jazyk, tedy autenticita z velké míry zůstává. O kvalitě dabingu by se jistě dalo diskutovat, ale stále ještě je spousta filmů, kde dabing dokonce vylepší požitek, protože ti herci se soustředí jen na mluvení, mnozí mají i zajímavější hlasy (Soukup, Vl. Beneš, Rímský atd.) A pokud jde o mne, angličtí herci mi často přijdou řečově nevýrazní, prostě anglické herectví je jiné zejména v porovnání s tím, když se do toho dobře opře český herec v dabingu. Jistěže kvalita upadá, zejména u seriálů, ale na ty se moc nedívám, případně je beru tak, že u těch obvykle šetří původní tvůrci i produkce dabingu. To, že hodně dabingů zprzní zvukaři, je další věc, ale oni za to často až tak nemohou, když dostanou mizernou zvukovou stopu, nová se v takovém případě asi bude dělat u máločeho. Jinak další můj důvod pro dabing je, že se na mnohé vhodné filmy můžu dívat s dětmi, protože mladší ještě nestíhá číst všechny titulky. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
RE: BLU DRAGONCARDtakže nevíš. ta poslední věta je:Well ... I´m afraid not, I´m afraid all the vacancies were filled several weeks ago. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|