Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

BLU DRAGONCARD

Na ebay.co.uk jsou blue dragoncard za 89 liber+ 3libry poštovne k dodaní 2až 3dni.CHtěla bych si tuto kartu pořidit. Máte s tuto kartu nějake skušenosti,poradte.

bridge
Registrace: 6/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

BLU DRAGONCARD

No a k cemu ti to bude ?? Ja mam doma Fun4 256k .. Tak ti ji prodam a budes na tom stejne a levnejc :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

RE: BLU DRAGONCARD

tu ti pomože iba a iba a iba hery :))) :)))

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Karta je urcena spise sat.fandum,kteri si ji jednak jsou schopni preprogramovat a jednak jsou schopni vyuzit rozsah jejich moznosti prijmu (obvykle motor.parabola).Jinak bych do toho asi nesel.Kristalovou kouli nemam,ale prolomene platformy CryptoWorks budou v brzku menit karty a vyradi placene nabidky z moznosti prijmu.Mozna zvazit investici a predplatit si trebas MULTI balik nebo neco jineho na 1 rok ,za priblizne stejne prachy.

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

Za přibližně stejné prachy:???? :laughing: :laughing:
Vycházejme pouze z ekonomických důvodů k tomu jste mě donutili Vy svými hloupými připomínkami i když u mě to není priorita/:::
origoš karty C+NL,nebo řecko NOVA,nebo DIGITURK a i OUPC,nebo France CSAT atd. mohu jmenovat,by Vás přišli pouze na rok na částku kolem cca 100.000,kč-kouknětě kolik stojí třeba C+NL cca 23000,kč a to je pouze jeden provider origoš karta na rok,protože kartu Gamma jsem koupil cca za 2000,kč před třemi roky/programátory mám dělané z nejmenované firmy od nás/ a celou dobu na to koukám do dnešního dne a Teď na 3 karty Dragoblue včetně OUPC,
tak pouze na jednom provideru ušetřeno cca 70000,kč za tři roky.To samé je u NOVA ŘECKO ,omnia card CSAT france atd.,které již provozuji také déle než rok ,tak,že ty počty máte chlapci nějak malinko zašmotchané a velice naivní!!!Takhle počítají troubelíni. Co mi k tomu chcete rozumného říci.Můžete reagovat,než si dám Prazdroj!!!
Ale musím zdůraznit,všechno jiné jsou hloupé kecy!!!VYZKOUŠENO a jede stále!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

jistě hery má pravdu v tom, že holandskou platformu je problém sehnat za solidní cenu. ačkoliv pro holanďany samotný je abonence překvapivě levná. ten Digiturk už by se možná i sehnat dal za poměrně solidní cenu, to by bylo asi nadějnější

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

hdpe

A to musím podotknout když já koukal před třemi roky na BULSAT,který tady každý dnes v EMU, každý den vzpomíná,tak Vy jste koukali tak možná na ten Skylink,který mám už celou dobu taky otevřený!!!!!akorád jsem se o tom nezmiňoval z určitých důvodů!!!!!Tak můžete diskutovat!!!!A to že jsem si zajistil CYFRA+ a POLSAT v plné parádě,mohu děkovat pouze svým dobrým kamarádům z Polska,kterým jsem zase poskytl jiné služby a jiné providery,které oni potřebovali.A že s nimi holportuji a kamarádím,to je jenom k dobru věci :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery , nech si chutnat Plzničku, já si rozdělal šampíčko :laughing: ,včera jsem kvůli programování tý modrý příšerky koupil stolní pc :laughing: zapojil kablík a koukáme dál R^

decmen
Registrace: 2/2008

decmen

Přeji pěkné pokoukání a kdyby byly problémy,zas přijeď řediteli nejmenované společnosti a dáme to dohromady!! R^

hery

Schválně, na kolik programů se lidi díváte? Ale jinak CSAT - většina programů ve francouzštině. NOVA - mám rád Řecko, ale celkem o ničem. DIGITURK - si dělát srandu. C+NL - stačí jen občas. :-/

petr121
Registrace: 4/2008

@hery

Jasná páka ,staviteli, a ještě jednou díky za pomoc R^

decmen
Registrace: 2/2008

petr121

Příklad dnes: příspěk-- jde PLTV?? na 10E,
Proč by měl jít,nejsou Biss keys.
Tyto problémy nemám ,vím že pustím Digiturk a jede to!!!!!
Vím že otevřu NOVA sport ŘECKO a mám tam všechny 4 zápasy PlTV v 16,00 hod.
Vím že pustím C+sport CYFRA a jede to samé,kouknu na Gamma Bulsat a mám to tam už min.3 roky,Je těch možností tolik,že se tady nemusím jak (nevhodné slovo)ek stále ptát co ,kdy a kde se dá na co koukat"!!!Toť celá zaležitost,víc se nebudu dnes vyjadřovat!!čau a užij si víkend ! :8) :8)

hery

petr121

tak třeba canalsat je francouzsky, dobrý. ale BOHUŽEL kvalita je natolik odlišná např. od tý cyfry z polska, která je taková východní variace na stejný téma, že kdyby to bylo za přijatelnou cenu tak neváhám ani minutu. protože to je prostě úplně něco jinýho. a taky pochopitelně spousta je tam toho anglicky. stačí přepnout stopu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

A potřebujete sledování televize k životu??? Přijde mi, že někteří zde ani neví, jaké je venku počasí, protože by jim mohlo něco zajímavého v televizi uniknout. Beru, pro někoho je to koníček, pro jiného kůň a pro dalšího zbytečnost. Sám si vzpomínám na své začátky s D2-MAC, ale časem jsem přišel na to, že je sledování televize ztráta času. Musím se podřídit někomu, kdo mi něco naservíruje. A maximálně můžu přepnout na jiný kanál. Raději si stáhnu co chci a podívám se kdy chci. :8)

petr121
Registrace: 4/2008

já si myslím, že pro nás co jsme tím posedlí, tak sledování cizích programů je něco jako cestování. tohle rapidshare neposkytuje.

vortimond

"origoš karty C+NL,nebo řecko NOVA,nebo DIGITURK a i OUPC,nebo France CSAT atd. mohu jmenovat,by Vás přišli pouze na rok na částku kolem cca 100.000,kč-kouknětě kolik stojí třeba C+NL cca 23000,kč" neboli "za originál mercedes dáte 500.000,- , tak raději zavolejte kamarádům do Polska a oni vám jeden ukradnou za 50.000,- " ;P ;P ;P

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

Zdar Hery

Potrefena husa vzdy zagaga,tedy i ja:).1) Vyrok zni: "predplatit si trebas MULTI balik nebo neco jineho na 1 rok ,za priblizne stejne prachy":)proti tomu by nemusel nic mit ani samotny rada Vacatko:) a ten vyzaduje presne udaje...
2)Uved tedy cca naklady,ktere je potreba investovat do BDK a programatoru.
3)Opakuji,pokud to neni sat.fanda a nevyuzije moznosti karty,nema cas a prostor laborovat a zkouset naplne,pak rocni predplatne MULTI od SKYLINKU stoji 2 750,- Kc a kdyby karta s HD 2 promo kolem 1 700,- = cca suma 4 500,- Kc.

Pripadnou alternativou je,ze nablizku bude nekdo,kdo tomu hovi a prubezne pomuze.

hdpe
Registrace: 11/2007

Pomíjím teď stránku etickou, spíš by mě zajímalo, jaký je opravdový přínos příjmu takovéto haldy cizích stanic. Prosím nadšence v této oblasti o vyjádření. Nakolik tomu rozumíte? Umíte řecky, turecky? Smekám :)) Nebo je tam všude anglická stopa či nějaký jiný světový jazyk, který lidé obvykle umí? Nebo vás baví koukat na obrázek bez porozumění slovu? Já tedy umím plynně aktivně anglicky a pasivně německy, ale dám přednost českému znění. Občas si přepnu na anglickou stopu, když je na výběr. A výjimečně přetrpím i němčinu, bohužel stanice, které v ní sleduji (německé FTA HD), nemají originální znění filmů, což je asi dáno hlavně tím, že vysílají bez územního omezení. A to nemluvím o zbytku rodiny, ti o pořady v cizí řeči nemají zájem, pokud to není alespoň titulkované. Čili chápu chytání spousty stanic spíše jako hobby podobné třeba radioamatérství, ale praktický přínos pro sledování mi vážně uniká :lookaround:

mik9
Registrace: 1/2011

Já dřív Heryho obhajoval ale pak se mě stalo že jsem ho dvakrát přes email požál o radu a sice mě odpověděl ale tak všeobecně že to stejně k ničemu nebylo.A teď mě teda dostalo to "oslovování" řediteli,ano jistě staviteli ;P ;P . Hery už to sem nepiš co Ti všechno na tu kartu jde,protože si myslím že to už všichni známe nazpaměť,sice opakování je matka moudrosti ale v tomhle případě Rv

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@mik9: nevěřím, že když někdo ovládá aktivně angličtinu, tak dává přednost dabingu. možná by sme tě mohli z tý angličtiny trochu prozkoušet. napiš nám jak zní POSLEDNÍ VĚTA v tomhle videu:
http://www.youtube.com/watch?v=1dWMIuipn_c

vortimond

To:vortimond

čau vorti,prosím tě nevíš jak je to s příjmem ITV HD na Technisatech ,zda to stále nejde ? Mám možnost získat zadarmo velkou parabolu po angličanovi co tu bydlel a odstěhoval se zpět domů.Tak koukám co bych na ni mohl přijímat ale mám Technisat a měnit ho nechci,ty na ní máš multifokus ?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Anubis

jestli se na tu parabolu dá přijímat Astra 2D tak ITV HD bude chodit bez problémů. oni už nepoužívají ten nestandardní způsob vysílání. akorát je potřeba ta velká parabola

vortimond

To:vortimond

Super ,tak to je dobrá zpráva a máš na ní multifokus ? popřípadě v jaké konfiguraci ?

Anubis

multifokus mám na 26E-23.5E-19E. dá se i 13E v případě potřeby, potom už je to takový nepraktický, protože se to nedá jednoduše řešit pomocí koupených držáků

vortimond

vortimond: Nemyslím, že je potřeba se tu přezkušovat jako na základní škole, ale obzory si přesto dovolím ti rozšířit. České znění nemusí znamenat jen dabing. Třeba u sportu je to komentář a rozhodně dám přednost českému, kde fandí čs. sportovcům, byť pro zajímavost si tam občas anglický komentář dám. Z legrace někdy i jiný :)) Dále se nemusí jednat o dabing, ale o prostý voice over, zejména u dokumentů. Kvalita je obvykle dostačující, navíc je kromě u vypravěče slyšet částečně i původní jazyk, tedy autenticita z velké míry zůstává. O kvalitě dabingu by se jistě dalo diskutovat, ale stále ještě je spousta filmů, kde dabing dokonce vylepší požitek, protože ti herci se soustředí jen na mluvení, mnozí mají i zajímavější hlasy (Soukup, Vl. Beneš, Rímský atd.) A pokud jde o mne, angličtí herci mi často přijdou řečově nevýrazní, prostě anglické herectví je jiné zejména v porovnání s tím, když se do toho dobře opře český herec v dabingu. Jistěže kvalita upadá, zejména u seriálů, ale na ty se moc nedívám, případně je beru tak, že u těch obvykle šetří původní tvůrci i produkce dabingu. To, že hodně dabingů zprzní zvukaři, je další věc, ale oni za to často až tak nemohou, když dostanou mizernou zvukovou stopu, nová se v takovém případě asi bude dělat u máločeho. Jinak další můj důvod pro dabing je, že se na mnohé vhodné filmy můžu dívat s dětmi, protože mladší ještě nestíhá číst všechny titulky.

mik9
Registrace: 1/2011

takže nevíš. ta poslední věta je:
Well ... I´m afraid not, I´m afraid all the vacancies were filled several weeks ago.

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra