, sekce: Pořady v televizi |
|
poplatky ČTObčas mě při platbě sipa nutí se zamyslet nad poplatky české televize. A tak se ptám, je z těchto poplatků financována nejak i distribuce kanálů konkurenčních TV? (vysílače apod?)Když si to totiž tak proberu, obešel bych se absolutně bez ČT1, ČT2, ČT4 i ČT24, prakticky se na ně nedívám, podobný obsah najdu i na komerečnich tv a upřímě vypadá že i lepší. Jak se na to díváte vy? |
surad
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: poplatky ČTPlatíš za to že máš televizor. Ne za příjem ČT. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: poplatky ČTaha, tak už mi do dává smysl, díky za objasnění |
surad
|
|
RE: poplatky ČTSurad,no a ja zas tieto stanice sledujem dosť často. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
RE: poplatky ČTemo53no ja prave vubec, simpsonovi jsou na prima cool, uvolnete se prosim taky, jedine co sem tam kouknu je CT24, sport nekoukam, a ct1 a ct2 nemiva nic poradneho nejak... |
surad
|
|
RE:poplatky ČTPlatíš, protože máš elekt.přípojku,televizor nemusíš mít. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: poplatky ČTpodle elektricke pripojky se jen tipují ti, kdo by mohli mit tv, na ty to ČT zkouší dopisama...ale zakonnou povinnost máš platit za vlastnictvi zarizeni schopneho TV prijmu. Na Slovensku je to napriklad uz jinak, tam to zmenili, plati kazdy kdo ma elektrickou pripojku. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE:davidkrizTakže u nás takhle,nevěděl sem,dík. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: poplatky ČTstačí mít PC s internetem,nebo mobil s internetem a platíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 598 |
|
|
RE: poplatky ČTne, na internet se to nevztahuje. to rozhodli už před delší dobou. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: poplatky ČTto mi uniklo ,dík za info,stejně je to lumpárna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 598 |
|
|
RE: poplatky ČTa čeho si pan ředitel janeček bude dávat odměnyCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|