, sekce: Programy na orbitu |
|
Informace o červené a žluté dragon cardNa základě dotazů na zahraničních forech jsem dostal tuto odpovědˇ od jednoho kolegy,který dává SW do karet na tato fora s kterých mi čerpáme ,programujem své kartičky a tím koukáme.Citace: „Red Dragon /červená/karta“ není k dispozici (zatím) nikde v obchodech Evropy, takže myslím, že nikdo není schopen potvrdit,jak funguje. A co na ní jde?? Téze jsou takové,že jede na DIGITURK a Aljazzera sporty v systému Irdeto. Má to být náhrada za Kebab card, u které se chýlí konec jako u Gamma kart. Kebab a Gamma karty si za léta svého působení na trhu už svoje odpracovaly a velice se jak prodejcům,tak i zákazníkům,kteří je měli od začátku t.j tak 4 roky finančně vyplatili. Nyní ale už Aljazzera sporty jedou na žluté dragoncard file:(AL_JAZ~1.YDC( a digiturk jede na Bluedragoun card Stále se očekává./Obchody v Evropě/ nejsou schopny dodat jakékoli jiné barvy Dragon karty, pouze modré a ty se také podezřele ztratily z trhu. Očekávání na účely výzkumné je veliké, jak v zahraničí tak i u Vás. Řídím se vždy heslem: Nikdo není dokonalý, v tomto případě já jsem ten nikdo a Ty kolego nejsi dokonalý!!!!Tak,že v tom nic nelze více dělat. Toto je citace na můj dotaz! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
Informace o červené a žluté dragon cardNo podle včerejšího hledání je už někde karet BDC dostatek, ale cena výrazně poskočila, v průměru o 18 éček/ks - u solidních prodejců, kteří také karty dodají, ne že jen inkasují peníze a pak se ztratí (což je případ jednoho kolegy z Moravy). |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 856 |
|
|
RE: Informace o červené a žluté dragon cardJen pro info : BDC je opravdu dostatek mohu potvrdit právě jsem další objednal, dodávka do týdne. RDC a YDC jsou ve vývoji a i skladem !!! Gamma card je stále oblíbený artikl, cena e-Bay se pohybuje okolo 50€ ale i 49& a stále se prodávají R^ , takže lze předpokládat jejich další životnost. Poslední náplň je z 19/01/2011 na NL a neběhne ihned, nemusí se čekat celou noc na zápisy R^ . Vše ještě uvidíme |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|