, sekce: Zkušenosti |
|
Varování ohledně některých shopů v zahraničíChtěl bych Vás varovat před tímto shopemsat-tv-media.com/shop Vyinkasovali peníze a zboží neposlali konkrétně Blue Dragon Card. Už to bude měsíc co je karta zaplacená. Navíc nejdou jim www stránky. Naštěstí kartu jsem objednal ze Satkiwi a jednu doma mám, ale na druhou asi zbytečně čekám. Bohužel narazil jsem zrovna na podvodný shop, kde ještě fungovaly www stránky, ale za 2 dny přestal jejich web fungovat a do te´d nejde. Takže pech - nevím jestli z vás co mají ,,modrého dráčka" si ho někdy neobjednávali v tomhle shopu a jestli vám přišel. Zatím nic. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...to je těžký s těma kartama. solidní online shopy (např. jsem nakupoval v německém satkingu) tohle zboží vůbec neprodávají. věnuje se tomu pár shopů pochybný pověsti a to je vše. je to vždycky riziko. nerad bych aby to vyznělo tak, že nakupovat přes internet v zahraničí je šílenstvíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...Chce se mi říct dobře ti tak, ale nechci být škodolibý, tak se pouze omezím na: jestli tě to uklidní, budeš jen jeden s mnoha.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...to si právě zase nemyslím... oni většinou ti to pošlou i tyhle pochybný existence. ale prostě je to riziko.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...nauduce skus nemecky eBay...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
|
|
Ako dlhosi mohol za ty prachy čo si vyhodil za dve škrabky legálne sledovať to čo skutočne potrebuješ ?T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 783 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...víš on si to málokdo kupuje kvůli UPC. jedná se spíš třeba o holandskou platformu na 23.5E a tak podobně. spousta lidí si to kupuje kvůli cizím programůmVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...zajímalo by mě, jestli je pravda co psal hery, že na tom chodí holandský stanice přímo na 23.5E (nejenom 19E). je to nějaký divný. já tu kartu nemám, ale kdyby to byla pravda klidněš bych si jí brzy na ebay koupilVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Varování ohledně - pro VortimondaNáplň na holandský stanice jsem nezkoušel, ale Hery to co zde psal ohledně těch holaňďanů tak určitě funguje.Já mám náplň na Turky. Jede to bezvadně a nebojím se nějakých škrabek, jak někteří o tom mluví. Původně jsem si chtěl koupit jen jednu bohužel jsem narazil na špatný shop hned na poprvé a teprve potom zjistil inforamce, kde ji mohou mít. Riziko je to, že vlastně to objednám z pochybného či podvodného shopu. Ne že z karty bude škrabka to mě netrápí nic netrvá věčně, ale karta má univerzální použití na více providerů |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...kdyby někoho zajímalo co se dá koupit na ebay za oficiální registrovaný karty, tak se jedná o tyhle: ORF, SRG, TNTSAT, Sky Italia, Tivúsat a další karty bez měsíčního placení. prakticky nikdo nenabízí karty pro služby, který vyžadujou měsíční platbuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
furtikuTNKbereš |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...Chtěl bych varovat před nákupem na ebay.Jistý prodejce poslal kartu ovšem nefunkční.Zkoušeli jsme ji naprogramovat a bohužel karta není vidět v programátoru.Takže možná škrabka možná jen vadný kus.Momentálně jsem ve fázi mailové korespondence s prodejcem ohledně výměny karty.Ale zda-li k výměně dojde je bohužel ve hvězdách. |
Pedroso
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 69 |
|
|
k tématu toneks tímhle trotlem se budu bavit až potom, co mi přestane říkat furtíku :laughing: a každou mojí zmínku o jiný než český televizi přestane komentovat bezpočtem stupidních příspěvků a narážekVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...na ebay si dejte zvlaste pozor je plny bilych konu, zejmena ten nemecky a anglicky, kde to potom budete resit ? Mozna tak na nejmenovanem vlakovem nadrazi. A pokud nevladnete cizim jazykem sovem i pismem, jak kdyz bicem mrska nevyresite s temi turky, araby a srby nic. |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
furtíkusi se špatně vyspal? OKmě můžeš nazývati jak chceš a já Tebe také ale když Ti to vadí OK. SORRY ale nejenom mě dlužíš tady spoustu vysvětlení a napiš zase třeba o EMINENCI! KAŠPARE ! :8) |
tonek
|
|
RE: Varování ohledně některých shopů v zahrani...drž zobák a zalez někam už. hery nám dluží seznam HD programů sledovatelných na dragon kartě. to by nás zajímaloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
furtikujá jsem pro diskusiale tenhle silácký tón mi moc nesedí a jestli zalezu tak jen proto že chci! NIKDY NÉ proto že ty tady pískneš. Kluku jeden pitomá! :8) |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|