, sekce: Příslušenství |
|
Jaky LNB pouzit?Jake vyhody nebo nevyhody prinasi pouziti LNB Inverto Multiconnect QUTL20 Quatt? Je vyhodou to, ze se daji umistit konvertory blize sebe? Chtel bych ho pridat na pozici 26,0°E vedle pozice 23,5°E. Tam mam klasicky LNB Golden a obavam se, ze dva klasicke vedle sebe nevlezou. Tim ze Inverto nema to "kolecko", je nalezeni spravne pozice jednodussi nebo obtiznejsi? Je upevneni Inverta stejne (prumer krcku apod.)? Mam parabolu 120cm. |
petr1t
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Jaky LNB pouzit?pokud nechceš použít swith, použij 2x http://www.inverto.tv/products/product.php?section=1&id=81 pokud chceš LNB se 4 výstupy |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Jaky LNB pouzit?no.1 medzi lnb vyhrava IBU Twin tak sa rozhodni ja nelutujem a chvalim R^ R^ R^ R^ R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 842 |
|
|
RE: Jaky LNB pouzit?Diky za odpovedi. Ja uvazuji celkem o 4 konvertorech (13,0; 19,2; 23,5; 26,0). Pravdepodobne vsechny Quattro + v teto fazi 3x DISEqC. Proto jsem mel otazku, zda se vedle sebe vejdou klasicke LNB nebo musim koupit ten Inverto (bez toho kolecka). A taky jestli tim, ze Inverto nema to kolecko, neni slozitejsi najit presnou polohu. Ty 4ks Inverta se montuji pomoci klasickeho 4-pozicoveho silhatka, nebo se pouziva nejaky specialni montazni dil?To reseni se 4ks Quad + multiswith se mi taky libi (ikdyz je asi drazsi), ale muj problem je, ze multi musim umistit cca 10m od paraboly. V podstresnim prostoru totiz nemam elektriku a hlavne je tam v lete velmi teplo. A to mi vychazi pres 160m koaxu! |
petr1t
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Jaky LNB pouzit?V každém případě dej 26 napřímo a zbytek šilhej. Na 120 by to neměl být problém. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
|
|
RE: Jaky LNB pouzit?V každém případě to dej udělat někomu, kdo má pojem o tom, co je Quattro a Quad. Těch 160m a odběr 200mA taky asi bude problém.A šilhat na 120 bude asi velmi levné řešení :))) A IBU twin jako náhrada Quad/Quatro je taky boží nápad. Tak si to užij. :laughing: |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 131 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|