Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Zdielani karty irdeto

Prosím dá sa zdielať nová karta irdeto a ak áno tak ktoré prímače.

haga
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

ty jsi nějaký

vtipný po ránu :laughing: :laughing: :laughing: R^

netace
Registrace: 12/2008

RE: Zdielani karty irdeto

to je proti pravidlům, protože se ptáš v podstatě na návod jak sdílet do budoucna karty prakticky všech providerů, kteří u nás jaksi působí :))) ale myslím že se to určitě dá. teoreticky. ale protože těch dat se (myšleno po internetu) poflakuje čím dál tím víc, tak providery už to přestává pomalu bavit. takže existujou už dneska platformy, který sdílet prostě nejdou. musejí ovšem používat výhradně párovaný přijímače s kartou. a ten přijímač musí být stejně tak bezpečný jako karta (Irdeto tenhle systém prodává pod značkou Secure Silicon)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

seriozne

sa samozrejme da! oficialne ak je registrovana zaziadas o Next za 3x juro rocne dostanes fyzicky drihu kartu na ktorej ti pojde presne to co na primarnej!
:8)

krikri
Registrace: 3/2010

Myslel som zdielanie cez RS232 niečo ako openbox

haga
Registrace: 7/2006

ADMC Sports HD vysílá všechny zápasy Premier League na 7W a 26E. Používají výhradně přijímače HUMAX párovaný s kartou Irdeto 3. Když tu kartu dáš do Dreamboxu, tak to vypíše Error. Potřebuješ nějaký camdata/camkey z toho dodávanýho přijímače. Jenomže to z něj jaksi nelze přečíst (secure silicon)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti

Nechápu o co Ti jde. Irdeto karty Skylink nemají být spárované (aspoň zatím), tedy camdata/camkey nikoho netankují. Ano, téma sdíleni CS platforem je tabu, ale za to, že někdo řekne pouze karta Irdeto jde sdílet, nebo nejde sdílet snad hlavu neutrhnou....Jinak debata o howně.

gaston
Registrace: 1/2006

když se bavíme o pay-tv programech, tak je to bohužel debata o budoucnosti satelitního příjmu. určitě né o howně

vortimond

me by zajimalo, kde se ten error v tom dreamboxu vypise ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kde asi, nejspíš na obrazovce tvojí televize, kde jinde. "CAM key NOT accepted"

vortimond

Ide

Každý systém, kde je karta, ide zdielať, pretože spojenie karta prijímač je v podstate stará dobrá sériová linka ... otázkou je aké množstvo dát a za aký čas treba preniesť, teda koľkým prijímačom dokáže karta v reálnom čase odpovedať na ich dotazy. No ale sú tu už systémy bez kariet, prípadne na CAM kde sa pracuje s inými objemami/rýchlosťami dát a tie ešte "chvíľu" zdielať nepôjde.

mmc

jinak prostě abyste tomu rozuměli, já se v tomhle vůbec neorientuju. ani mě to moc nezajímá. prostě můj názor je, že tohle satelitnímu příjmu škodí a že ne v budoucnu, ale už dneska se tohle řeší a satelitnímu příjmu celkově to může jedině uškodit. to je můj názor. kde se bere nějakej cam key nebo co se vypisuje v menu dreamboxu je úplně jedno! :)))

vortimond

@mmc: najdi mi prosím nabídku sdílení na paket ADMC Sports. díky. žádná totiž neexistuje

vortimond

vorti

Sat příjmu škodí snad jen husté mraky, nebo překážka před parabolou :))) To o čem tady hypoteticky tlacháme může v praxi uškodit jedině providerovi, ovšem taky jen hypoteticky, protože nelze usuzovat, že program sledovaný studijním způsobem by si klient jinak koupil - tak to neplatí. Možná by se bez něj prostě jen obešel.

gaston

ANO, všechny karty se dají nasdílet a jsou také v praxi sdíleny, a to i ty co jsou spárované s přijímačem!

2x Octagon HD SF-918 HDTV (Skylink SK + CZ s HD programy) + GI-T/S 84 CI PVRX (16GB flash) + HTPC - SkyStar HD2, 4x DiSEqC 8/1 EMP S.168, Toroidal 90 cm (28E-23E-19E-13E-5E-1W-4W-15W LNB quad), LCD Samsung LE46A686 100Hz FullHD 1080p

banan
Registrace: 6/2006

to není pravda, synáčku. když nelze pomocí běžných postupů dostat z přijímače boxkey, tak s tím uděláš co?

vortimond

karta irdeto ide zdielať v prímačoch ktoré ju vedia prečítať v uničítačke otázka je do kedy :8)

sumec
Registrace: 1/2008

a už sa niekomu podarilo zdielat z ice viac ako neplatený základ???

noha

Obejdu to!!!

2x Octagon HD SF-918 HDTV (Skylink SK + CZ s HD programy) + GI-T/S 84 CI PVRX (16GB flash) + HTPC - SkyStar HD2, 4x DiSEqC 8/1 EMP S.168, Toroidal 90 cm (28E-23E-19E-13E-5E-1W-4W-15W LNB quad), LCD Samsung LE46A686 100Hz FullHD 1080p

banan
Registrace: 6/2006

Ahoj, potřebuju načerpat nějaký informace - pořídil jsem vantage vt-1 s tím, že si doma rozjedu po síti sdílení u dalších dvou (7100 a 1100). Zaplatil jsem si u skylinku kombi a myslel si jak budu hezky poslouchat... ale Rv , začlo to tím, že vt-1 neumí irdeto, po koupení modulu se sice vt-1 rozběhla, ale sdílení na ostatních mi nejde ani boha... Prý to jde na linuxu, ale tam jsem na vt-1 ani nenašel volbu pro sdílení. Poradí mi někdo? dík

okty
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra