, sekce: Skylink |
|
fefresh cslinkMohl bych poprosit o refresh karty:4295642474631,nechce mi naskočit Prima HD. Vopred děkuji za pomoc! |
bzukbzuk
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: fefresh cslinkmas zaplaceno novaHD ?prijimac vypni uplne ze site. pockej. znova zapni a cekej . opravneni chodej takovym fofrem, ze u tebe to bude asi rozbity Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: fefresh cslinkkeby som nemal zaplatene NOVA HD tak by som neziadal o refresh, ja nepotrebujem vypinat primac na to aby sa zaktivovali nove zapisy a nikdy som to ani nerobil, odkedy je Prima HD mi nesla a nastkocila az dnes v noci ked prisli nove mesacne zapisy pre balik TOTAL a FILM, ked som pozeral zapisi v karte tak tam PrimaHD nebola az dnes, ja to vidim tak ze pre moju kartu vobec nedosli zapisi ked pustili PrimaHD a prisli az teraz ked poslali aj mesacne zapisi,inac mymochodom tie zapisi zase takym fofrem nechodia a asi mas ty pokazeny primac alebo nejaky stredovek ked musis vypinat primac zo stiete |
bzukbzuk
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 18 |
|
|
bzukbzukProč se tady na něco ptáš?? a pak když ti "bublajs"poradí tak se můžeš zbláznit.Když ti taková rada nevoní tak se hned nezblázni.Ty mi připadáš něco jako včerejší"lázeňák"-taky něco podobného. Rv :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 586 |
|
|
RE: fefresh cslinklool. bobe, to ze ti nechodej opravneni hned svedci o problemu u tebe a ne nekde jinde. prijimace se sekaj a delaj to i certifikovany cryptoworks. proste se to sekne, dekoduje ale EMM na kartu to nezpracuje. staci udelat tvrdej restart a ejhle vsecko jede jak z praku.chodi to furt a neceka to na nejaky totaly a filmy. v nedeli nebo kdy to bylo , sem strcil kartu do prijimace a do 20sekund sem tam videl primaHD :) predevcirem sem predplatil total a za 2 minuty sem mel vsecky opravenni. zadny cekani jak ty tvrdis neexistuje. jen ten tvuj prijimac by potreboval udrzbu v podobe firmware kterej bude korektne pracovat s cryptoworks. nic vic. tim zajistis , ze se tohle nebude opakovat. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: fefresh cslinkjen k ty tezi, ze opravneni chodej v nejakejch intervalech a jeste k tomu defakto pozde bych podotkl to, ze opravneni na nejaky ty rybolovy chodi az 9 a ejhle dneska to je na karte ac starej zapis byl jeste stale platnej :) takze to chodi hned a na nic se nikde neceka. cekaj jen ty, co nemaj neco v poradku . bohuzel tak to je, at se klidne kdokoliv rozciluje. to ze nekam musis zavolat kdyz na tebe nemaj kontakt a neposilaj ti EMM mi prijde taky ujety.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
bzukbzukZápisi se píší s jakým i/y?Když nevíš tak to nepiš. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|