, sekce: Technika |
|
Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 EDobrý deň! Prosím Vás o radu, či tuner v tomto tv spolupracuje s monoblokom twin? A aké máte skúsenosti s týmto TV? Ďakujem za odpovede!!! |
Dubinski
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 Es monoblokom asi problém nebude (jedno či je to single, twin alebo quad).doporučujem zamerať sa na kompatibilitu s CI-modulom a kartou providera, kde je zdá sa najviac problémov u TV s DVB-S2 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
RE: Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 EU tohoto modelu se dá nastavit max. 4 satelity na přepínači DISEqC takže monoblok by měl fungovat bez problému (ale osobně jsem to nezkoušel). Kartu Skylink Cryptoworks sem v této televizi zkoušel v modulu Smit - Cryptoworks (zelený), a kartu Skylink Irdeto jsem v této televizi zkoušel v modulu Neotion - Irdeto (certifikovaný modul od Skylinku) a obě kombinace fungovaly bez problémů... R^ |
avdigital
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 19 |
|
|
SharpR^ R^ R^Dúfam že aj 12109 TP HD ! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 211 |
|
|
RE: Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 Etak panasonicu se prej nic nevyrovná... :laughing: snad ani co se týče těch DVB-S2 tunerů co jsou strašný sláče :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 ETP 12109 HD fungoval taky bez problémů... R^ |
avdigital
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: Satelitný tuner v Tv Sharp LC 40LE 814 EPýtal som sa lebo známy kúpil tento TV a má odo mňa namontovaný sat - monoblok 23,5e + 19,2e.Býva trošku ďalej...tak aby som nemal problémy.Ďakujem za info, vyskúšam! |
Dubinski
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 48 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|