Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunguje Nova HD

Ahoj,mám problém že mě nefunguje asi pul roku Nova HD.Nejde naladit podle frekvence co udává skylink.Jinak mám Arivu 200 HD.Všem děkuji za odpovědi.

Hupr
Registrace: 3/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

@petr33

Bacha, teď se na Tebe oboří, jako na Mariana21! Toto je přece diskuse a on svou otázku formuloval jasně, ne? :))) Vše nám v ní přesně popsal a pak se zeptal :laughing:

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

RE: Nefunguje Nova HD

No vypadá to,že bude treba predsa tu parabolu trochu nadstaviť,parametre si Ariva nadstaví sama,ako sa tu už vyžšie zmieňuje.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Jackal

A víš že mi to bude šumafuk?Akorát mě fascinuje že 1/2 roku nic a najednou halali.Nacopak se díval?Tady se poslední dobou objevují dotazy jedna báseň,a každý se zaštiťuje že je zde diskusní forum. Ano je,ale i když poradíš tak dostaneš v lepším případě slušně vynadáno, eventuelně tě dotyčný pošle někam-"lázeňák.A poslední dobou je to na denním pořádku.Ano nenusím reagovat ale proč nereagovar občas na takový to dotaz. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@petr33

Přesně, vlastně ty naše příspěvky taky můžeme zaštítit diskusí R^ :laughing:

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Je zajímavé ale že mu údajně fungovala, tak copak asi se stalo? To vypadá na hnutou parabolu, to akorát se může hádat pokud nejsou pořádné informace.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Jackal

Máš pravdu vžyť tady diskutujeme spolu že? R^ Jestlipak se ozve-ze začátku odepisoval a teď je ticho po pěšině. Kdyby se rozepsal. :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@petr33

A jde nám to pěkně, co? Ta dnešní pohodlnost některých je až do nebe volající, když jsem si např. vybíral svůj první přijímač, tak jsem si ujasnil na co to chci a strávil několik týdnů pročítáním všeho možného, včetně ABC apod (napsáno toho bylo již spoustu). No a pak jsem to koupil, přinesl a jako absolutní začátečník jsem to zprovoznil, včetně montáže paraboly s motorem (trvalo to den, ale dal jsem to, protože jsem chtěl) - jen to chce tomu věnovat trošku času a ne hned, mně to nejde, co mám dělat? Má rada: prvně studovat.

Pro Ty, co namítnou, že nemají tolik času, mám jinou radu: zaplať si to komplet i s montáží, neboť jak říká pořekadlo: Bez snahy a práce, nejsou koláče :)))

Jackal

Půl roku mi nebliká blikač doprava.Nevíte prosím kde je chyba?Mám Fábii 1,2 HTP.Poradíte?.Všem děkuji za odpovědi. :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

@slávista

R^ :)))
Ad první otázka: mezi sedadlem a volantem
Ad druhá otázka: ano poradíme
Nemáš zač, příjemný to čtvrtek
:laughing: :laughing:

Jackal

Doufám, že nám to nezamknou, začínám se bavit R^ :)))

Nebylo by špatné, připnout na trvalo jedno téma na pobavení.

No a vzhledem k blížícímu se termínu, kdy obvykle rozšiřují, tak i druhé typu věštecká koule, už to tu myslím začalo Rv

Jackal

Jackal

To máš naprostou pravdu-tak jsme začínali.Ale člověk žasne nad drzostí a arogancí některých jedinců, snažíš se a on tě pošle někam,aniž by měl alespoň ty nejzákladnější vědomosti.Hlavně odpověď hned ať mi to funguje, běda když není hned.Hlavně ať jde bedna.Když tady doporučíš montážní firmu tak se může dotyčný potentovat protože by ho to stálo peníz nehledě že ve většině o teto tématice/o satelitním přijmu/ nemá sebemenší ánung.ale hlavně rych či nejrychleji poradit. Rv A když poradíš tak jak to někdy dopadne?Jinak jsi to napsal tak jak bych to napsal já a napsal jsi to pěkně a pravdivě. R^ R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

slávista

A kde ti to nebliká-vepředu či vzadu?Mě to vzadu taky nebliká mě tam vzadu občas utečou větry! :laughing: Velmi dobrý dotaz! R^ :) Co takhle žárovička? Ty ale určitě taky nevíš jak na to jako jiní že?Takže rada zní-do servisu a zaplať opravu.!! :laughing: Příjemný dem slávisto. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Ne že bych o sat příjmu taky mnoho věděl - živit bych se tím asi nemohl, jsem obyčejný uživatel, který zvládne tak akorát montáž (bez přístrojů) + naladění, ale o co mám zájem a co jsem potřeboval, to jsem nastudoval. Až mě budou zajímat (budu potřebovat) další věci (ty španělské vesnice typu MER, BER, viterbi a čijávímcoještě) o kterých se tu baví např. Saxon a jiní, budu studovat dále - na pečené holuby, létající do huby, totiž nevěřím.

Jackal

Jackal

A zase s tebou souhlasím,dělám přesně jak to píšeš.Ale teďko začíná být nový trend a to lenost si něco zjišťovat.Přece se najdou dobrodinci co poradí a dotyčný je vysmátý a čeká někde v hospodě u noťase na odpoveď aby nu náhodou nespadla pěna. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@petr33

Pěkně si tu navzájem notujeme, co? :))) :))) :))) No a původní "nedotaz" je zapomenut, docela by mě zajímalo, co s tím udělal ...

Jackal

Jackal

Nic.Protože neví co.Ale proč pospíchat když to 1/2roku nejde-času dost.Medvědi se taky eště neprobudily. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Ještě by mě zajímalo, co by dělal tak před 10 lety, kdy internet mělo tolik lidí (s mírnou nadsázkou), kolik jich mělo vlastní letadlo. Vedl by "korespondenční diskusi" s nějakým zájmovým kroužkem? Teď (v době internetu) jsou informace snadno dostupné, ale některým je to přesto málo, nejlépe vše hned (i když tím hned, si nejsem u HUPRa jist, vzhledem k tomu půl roku co mu to nejde... :))) :))) ) a zadarmo.

Jackal

Nějak jsem nepochopil, proč se autor dotazu neobrátil na svého prodejce nebo montéra (kterému dal vydělat), resp. na poskytovatele služby (Skylink) a leze s tím dotazem sem :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Jackal a petr33

Pánové máte naprostou pravdu R^ R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Amazon Prime Video

Antoš
Registrace: 8/2007

Konec

diskuse protože už není zájem, hlavně hodit dotaz a pak nic.Když o tom začínám přemýšlet zpětně tak mi některé dotazy připadají že jsou sem dávány úmyslně nesmyslně napsané či schválně blbě napsané jestli pak se někdo chytí.Viz tento dotaz.Přece není možné aby mu 1/2roku nešla Nova a pak najednou muto vadí. :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

technikTKR

Na svého prodejce či montéra se asi neobrátí protože si to asi lemtal sám,jako zde potom zde se dost dotazujících kteří místo aby si to nechali namontovat od odborníka /to by ale museli zaplatit/tak sbírají rozumy od jiných zde.A proč by platil telefonní hovor/stojí přece taky jeho peníze/na hotlinku?Tady to přece zvládne gratis a bez problémů.Spíše by stálo za uváženou pro naše adminy takové to dotazy ze ktrých je očividno vidět copak asi? ihned nazat či blokovat. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zdravim, taky mi nefunguje Nova HD, Kino CS a dslsi uz asi tyden. Predtim bylo vse v poradku. Mame v dome spolecny satelit, takze nevim. Na 12109 proste neni signal, vse ostatni jede v pohode. Poradite co s tim?

esquire
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra