, sekce: Zkušenosti |
|
VU+DUOJak na zviditelnění kodů začátečník |
Janek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
|
|
RE: VU+DUOIdeální stroj pro začátečníka. Pošteluj kontrast a jas R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: VU+DUOskuste najskor co-to pocitat na forach,najlepsie nemeckych a anglickych, u nas napr. abforum.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: VU+DUOTak předně nastudovat co je image,pluginy,camy...je to stejné jako u dreamboxů o kterých je psáno dost.Třeba tady http://www.cssf.cz/VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
|
|
RE: VU+DUOA hlavne obraz. Lebo ten je jedna velká katastrofa. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: VU+DUOJe obraz v SD stejně tragický na všech images? Mam ho ted novy a zatim VTI 2.3 a je to hruza ,,, |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
|
|
RE: VU+DUOTomu se v této cenové hladině skoro nedá věřit :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: VU+DUONevím jestli je tragický na všech images ale každopádně ten obraz byl přes hodně kladů které přijímač má důvod že jsem si ho nikdy nenechal.Přeci jen obraz a jeho kvalita je to hlavní protože je to o "koukání" na TV.. Ale on nestojí za nic ani obraz na HD kanálech jen je štěstí že na těch HD kanálech už to tolik nevynikne a dá se přimhouřito oko..ale při přímém testu na několika které jsme si dělal VU+ prostě propadá.. @NICK1612 Tak shodou okolností image VTI 2,3 byl jediný kde ten SD obraz za něco stál a byl akceptovatelný předchozí verze nebo pak 2,4 byla opět hrůza tak že Tě asi moc nepotěším.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: VU+DUODík za rady, ošem jazyky neovládám, cokoliv v češtině.Ve FZelle otevřu klíče pouze v zápisníku, nikoliv v key editoru. neví jestli to tak má být. Vhodnější by bal skype pro ochotné. |
Janek
|
|
RE: VU+DUO@patTo jsi me teda opravdu nepotesil, no ale aspon vim, ze nema cenu zatim jiny image. Jak to teda ale je - je to chyba softu a dalo by se teda cekat,ze se to muze zlepsit nebo je to proste hardwarove... Ja jsem byl zatim zvykly na AZBOX Elite HD a to je o neceim jinem, ale chtel bych funkcni 2 tuner coz AZ Premium (stejne jako Elite) podle me uplne neni, tak si rikam VUcko bude OK, ale ten obraz :-( Co nejaky jiny LINUX, napr. nejaky iPBOX, co rikate? Co by se dalo poridit? |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
|
|
RE: VU+DUOUrčitě to je HW problém(ne problém ale prostě to tak je.) ten čip prostě ze sebe víc nedostane..Je pravda že při příchodu VU+ na trh byl SD obraz na urovni lepších VHS kazet a od té dob to trochu SW dotáhli k lepšímu ale tím to myslím končí. Je to škoda jinač přijímač poměr/cena /výkon je ok..bohužel až na jednu maličkost..obraz IP BOX má obraz ok ale zase to rozhraní,ovládní a podpora to je tragický. Clarke Tech tam bych chvíli počkal jak se to vyvine DM 8000 to je jistota.Jen je potřeba sáhnout hlouběji do portmonky.. Je to těžký hlavně zdravíčko a sluníčko :) :) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: VU+DUOVšichni probíráte obraz. Nemám s tím žádný problém na Samsungu 7000 |
Janek
|
|
RE: VU+DUOKoupil jsem si jej nedávno také, a obraz mám rovněž bez problému u SD i HD programů také na SAMSUNGu LE60C650. Žádná tragedie se nekoná. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
|
|
RE: VU+DUOMal som moznost porovnavat DM800 a VU+, subjektivne som nejaky velky rozdiel nezbadal a ani dalsi spolucumiaci nemali namietky. Bolo to na 107 plazme. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 302 |
|
|
RE: VU+DUOdaj si tam BlackHole image a potom budeš kukať aký pekný obraz má. isto to nieje hardwarom ale len softom!!!Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!
|
furko33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: VU+DUOPlne súhlasím s furko33,mám BlackHole image a plasmu Panasonic. Obraz je pekný porovnávam s DM 800 a rozdiel je nepatrný ! |
skorp
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 11 |
|
|
RE:VU+DUOMal som nedávno VU+DUO (BH 1.4.5) na skúšku a porovnával som s DM800HD klon (New DE PRZ Edition) a klon mal ostrejší,lepší obraz,čo ako som sa snažil nastaviť VU+Duo - potreboval som sám seba presvedčiť,že obraz je OK,no nepresvedčil ma,počkám ako sa vyvinie CT ET9000.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
|
|
RE: VU+DUONo já mám taky Vučko,ale nepozoruji že by byl obraz nějak zvlášť škaredý VTI 2.3 LCd 102 200hz samosebou správné propojení hdmi kabelem a nastavení řek bych že na image BH je o něco lepší u SD kanálů,ale jinak záleží na co se díváte a jestli Skylink Cslink atd.... a jak kdo vysílá bitrate |
daktari
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 32 |
|
|
RE: VU+DUOPokud někdo nechá upscaling na přijímači, nelze se divit, že obraz bude horší. Je potřeba použít běžný plugin Autoresolution a nechat upscaling na kvalitní televizi, která má na to specializované funkce, je to její "chleba". Pak jediné SD, které je hrozné, je to, které je tak hrozně vysílané, úplně nejlepší jsou letterboxované filmy 16:9 na formát 4:3, ty pak i na sebelepší TV po roztažení budou vypadat mizerně. Takže za sebe můžu říct, že SD z Vu+ Duo se při použití Autoresolution (a bez dalších rádoby úprav obrazu) nijak neliší od obrazu, který si TV sama vygeneruje z přímo přijatého signálu. Nedělal jsem tedy porovnání při koukání s očima nalepenýma na obrazovce, ale to je každé SD na nic. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
RE: VU+DUOJá tu taky nějak nechápu tu paniku s obrazu...i já mám VU+DUO...ano,byli problémy,ale ze začátku...bylo to softem...VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|