Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Problém s příjmem Mux 3 (Ostrava)

Zdravím,

Zkoušel jsem u babičky naladit Mux 3 (hlavně kvůli Prima Love). Bydlí ve Vratimově, kousek od Ostravy. Zatímco Mux 2 běží bez problémů (kvalita kolem 97%), Mux 1 taktéž a dokonce jsme naladit i Mux 4, tak Mux 3 mi házel kvalitu jen kolem 25%. Kanál to sice naladilo, ale díky nízké kvalitě kromě kostiček není nic vidět.

Čím to může být? Je pravdou, že jako anténu má doma síto, koupím vidlicovou anténu, ale i tak se mi to zdá divné. S anténou moc hýbat nechci, před časem byl problém s přijímem, který sice vyřešila koupě nového setoboxu, ale i tak riskovat nechci.

Mux 2 přece také vysílá z Hladnova ne? Takže mi není jasné, proč Mux 2 jde a 3 ne...

Nějaké nápady?

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s příjmem Mux 3 (Ostrava)

Dat do poradku antenni system.

J a
Registrace: 7/2005

mám stejný názor vako @Ja

Jinak QTH Paskov bez problémů....

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

jo to jsou levny settoboxy určo maš tak do litru to jsou zavady tat na dením pořadku :8)

hodaa
Registrace: 4/2006

změna FEC, změna GI, vysílá 2kW oproti dalším dvěma muxům 10kW... jedině odborné měření a navrhnutí nověho řešení příjmu (anténa atd).

davidkriz
Registrace: 8/2009

Před rokem

jsem měl v Havířově podobný problém s mux3,vyměnil jsem síto za napodobeninu colorky-vše se zlepšilo -mux3 málo,vyměnil jsem symetr.člen za Teroz a ejhle vše jede ,bez zesáku !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Problém bude v tom výkonu vysílače - v Orlové taky kvalita 50% proti dalším muxům ale jede to.V daném případě je skutečně lepší ta 13p. colorka než síto - toť má zkušenost.

Displej
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra