Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DVB-T U.T.O

narazil som na jednu zaujimavost az divnotu,
ak chcete U.T.O na styl UFO len co sa tyka DVB-T... :laughing:
U mojich rodicov mam-e TV prijimac Sony KDL-32S4010
s integrovanym DVB-T tunerom ako aj DVB-C/analogovym.
Doteraz tam bolo naladenych par anal. stanic STV1, 2, Markiza, m1 a tusim RTL Klub tie ktore davno sli zo spolocnej anteny... Skusal som preladit TV co sa tyka DVB-T prijmu reku hore spolocna antena-anteny na streche, ini to maju nastarosti co ked nieco prirobily/prerobili pre DVB-T prijem - pocet najdenych stanic 0!
Idem do naladenych stanic a to Digitalnych:
001 TV JOJ, 002 STV1, .. STV2, STV3, 005 Mazkiza,
ALE "Zvoleny program nie je naladeny"
- nic z toho neide. A TERAZ otazka 1) odkial sa to tam zobralo a preco to neide?! - moje vysvetlenie v tej spleti kablov v 7 poschodovom panelaku ma par ludi aj take tie lokalne DVB-T anteny a ked to niekto zapol a mal kabel z tej anteny pri-pojeny do spolocneho a nasa TV to mohla niekedy naladit??
Teraz este pokracujeme...: (stanice pokracuju) 006 DunaTV HD, 007 Autonomia, Cool, Film+, Sportklub, National Geographic, Disney Channel, AXN, FEM3, 015 Private Spice;
a tym to skonci. Tiez vsetky "Zvoleny program nie je naladeny" - nic z toho nefunguje LEN je v zozname.
ALE ODKIAL do pekla sa to tam vzalo?! Opakujem ide o "Digital" = DVB-T kanaly dosahovane z ovladaca, ked dam "Analog" nejakych 3,5 ako tak funguje, ukazuje,
ale tie DVB-T okrem toho ze som skusal naladit a -NEnaladil- nic! Este spomeniem take ze TV ma co sa tyka Dig tuneru zapnute niekde v utrobach menu Automaticka aktualizacia Zap., Download soft Zap..
Moze to byt naozaj tym ze niekedy nejakym incidentom sa TV dostalo DVB-T signalu a si tie stanice naladil,
alebo ide vazne o U.T.O.?!?! Ci sa mam dat uz liecit?! :O
Dik za nazory!

krikri
Registrace: 3/2010
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra