Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Opensat 9900 HDPVR

Má ho dnes 1.den a když nahraju záznam na usb,v PC ho nepřehraju a to používám vlc,ktery by měl zkousnout všechno.Nevíte někdo řešení problému??V stb přehrát jde.Děkuji

wlada
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opensat 9900 HDPVR

mal by sa pozriet v akom formate nahrava prijimac. kazda firma si dava vlastny format a ak to xces pozriet v PC, tak musis prekonvertovat na zrozumitelnejsi format

tomko
Registrace: 1/2006

Zkusil jsem kus nahrát a po vložení do Pc se dá nahraná složka otevřít,Jsou v ní 3 podsložky ve formátu IDX,IFO a TRP,což je pro mne neznámo

wlada

Neznám přesně tento model, ale mohlo by to být stejné. Před nahráváním se tě to ptá zda to chceš nahrát v TS, nebo PS formátu. Dej nahrát v PS a potom ti to VLC (linuxácký player) přehraje.
IDX,IFO a TRP - klikni pro přehrání pouze na soubor o velké kapacitě (asi TRP), většinou VLC ho pozná a poznáš ho podle známého oranžovobílého kuželu.

člověk
Registrace: 3/2006

Jj,to zní logicky,ale STB se mi neptá jestli TS bo PS a při kliknutí na TRP píše VLC že nezná soubor.Pomohl by třeba KM player??Nebo ten soubor dát nějak do jiného formátu??Zkusím v pondělí ještě jiny flash disk.děkuju

wlada

Pokud se tě to neptá na jaký formát to chceš, tak to nahrává automaticky na TS a ten nezná ani VLC. Podívej se do nastavení USB, nebo v nastavení se někde určuje zda si to chceš volit sám a nebo automaticky. Trochu si s tím pohrej.

člověk
Registrace: 3/2006

nahrava to len v jednom formate, musis hladat kodeky pre pc alebo iny prehravac

funtomas
Registrace: 12/2009

Z podpory OPENSATu mi poslali odkaz na kodek,ktery se po instalování změnil na Media Player Classic,ktery vše přehraje.Díky wšem :))

wlada

môžeš sem hodiť ten odkaz na kodek,,,vopred vďaka...!!

momiro
Registrace: 2/2009

ešte jeden dotaz: ide ti premenovať nahrávku?

momiro

Nahrávku přejmenuju ale s žádnym vysledkem,nevim jak sem mam hodit odkaz,napis mail,poslu Ti.Jmenuje se Media Player Classic a přehraje pry total vše

wlada

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=6235&s=775

ok,podarilo se,he..

wlada

proč si nahráváš kvalitu,když to pak chceš zmršit?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

KM PLAYER

KM PLAYER prehra vsetko kua tam dookola to pisem

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Kua, ale ten player mi to neprehráva: vyhadzuje mi - nelze najít žádnou kombinaci filtru pro zobrazení datového proudu. error numer:80040218.......aktualizovať kodek sa nedá-chyby pri sťahovaní. Verzia The_KMPlayer_v3.0.0.1439, dva krát inštalácia....

momiro

Tu samou verzi jsem instaloval dnes ráno,v pořádku,přehraje vše co potřebuju.Hezká grafika KMPlayer

wlada

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra