, sekce: Skylink |
|
Nabídka Total u CS Link - cenaAhoj.Koukal jsem na stránky CS Linku a trochu nerozumím ceně programového balíčku Total. Mám to chápat tak, že za cenu 290,- Kč (na rok) mám v této nabídce i balíčky Dokumenty a Sport nebo zy si ještě musím připlatit k těm 290,- Kč ? |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenapokud se nepletu tak total je vse akorat bez HBO+FILMBOXU |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenahttp://www.cslink.cz/cs/nase-nabidka/placene-programy/channel-group--programovy-balik-total-1/ |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenav balíčku total máš 24 programů (mix, sport, dokumenty) při ceně 290 Kč/měsíc , pokud by sis ho předplatil na jeden rok.Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.
|
pakusi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 188 |
|
|
CS link TotalTotal zahrnuje balíčky Mix,Sport a Dokumenty.Film(HBO, Cinemax)a Filmbox se platí zvlášť.Jinak ta cena 290,- je samozřejmě cena za jeden měsíc při předplatném na jeden rok. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenaDěkuji vám. Tak jdu do nabídky Total. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenaCslink mel donedavna akci 10% slevu pro zakazniky,kteri si plati jakykoliv balicek ci program.Plati to jeste?Ja jsem to nahodil pres pruznou delku predplatneho 100 kc kuponem a pak naskocila 10% sleva na balicky.Total vysel pak na 262,- kc pri zaplaceni na rok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenaKdyž nepřerušíš placení totalu je tam 10% sleva tj. 297kč jak je to u ostatních nevím platím si jen total. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: Nabídka Total u CS Link - cenaasi je to u vsech platim dedkovy mych 6 a pokud zaplatim jeste driv tak platim 225kc |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|