Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage VT-1 - recenzia na Parabole

Vdaka za recenziu, bol som zvedavy na skusenosti. Mam HD 8000S, autor to presne vystihol-slaba podpora firmware. Pri Vantage sa pouzivaju fw. 2.52,2.55,Jepssen a podobne, lebo cim novsi oficialny, tym viac chyb tam pribuda. Obrazovo skvele pristroje, fakt skoda tych firmverov. VT-1 je drahy, az neuveritelne, ked ho niekto kupi ako linuxovy STB, je mu uvedeny OS na prd. Skoda. Pri skusenostiach s vyvojom fw u Vantage sa obavam, ze lepsie to uz nebude.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage VT-1 - recenzia na Parabole

Dagy2, no ono je potřeba mít 3 karty. Jednu na Timeshift a dvě na přímé nahrávání/sledování. Takže žádné dvě. :)

HiFiOK

HiFiOK

experti na TechniSat by mali vedieť, že HDS2(X) má možnosť dva programy paralelne pozerať v PIP alebo nahrávať a "timeshiftovať" dohromady, preskakovať medzi nimi, mať ich v PIPe a pod - ale vždy len dva.
Takže ak si sa chystal na tento prístroj a už si kúpil tretiu kartu tak ju použi ako škrabku na budúcu zimu. :))) :)))

Dagy2
Registrace: 11/2010

...ináč Vantage ako značku som pri poslednej kúpe prijímača mal spolu s TechniSatom v jednom rangu, ale na jednom e-shope na SVK som vtedy objavil ostrý HD8-S (bez X R^ ) a bol vtedy zrovna zlacnený o 50,-€... ...takže to rozhodlo - nie som zarytý TechniSat-ista, ale zatiaľ mi to pri posledných dvoch nákupoch vyšlo zrovna tak... ...a to som si kedysi ešte myslel bohviečo o Topfieldoch.

brga
Registrace: 9/2009

Dagy, já nejsem expert na Technisat. Popisuji pouze
své zkušenosti u zákazníků. Tuto značku neprodávám.
Prodávám Vantage.
HD S2 X má v návodu k obsluze, že nemůže nahrát více než jeden kódovaný program z karty. Což i tak bylo při zkoušce. Z toho jsem vycházel.
Jo, a 160 Gb interní hardisk se mi zdá žalostně málo.

HiFiOK

...tu je dôkaz "nezamknutia". (príspevok kvôli inému vláknu).

brga

...tomuto: https://www.parabola.cz/forum/topic-60327/

brga
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra