Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skylink karta Výmena

Vantage HD-1100S+fw:02.52.02T-O,modul TechniSat Cryptoworks Nr:0001/4535.Po zakúpení karty Skylink výmena a preregistrovaní na webe Skylink-u počas 20 dní všetko bežalo OK ako v režime free do registrácie. Teraz pri prepínaní občas sporadicky vyhadzuje hlášku kódovaný program,ktorý po dlhšej chvíli zmizne a zvolený kanál nabehne.Poradí niekto čo s tým? Vďaka :)

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta Výmena

Přes web se dá provést reautorizace karty, ale raději bych doporučoval se se skylinkem spojit třeba přes skype, nebo tel. aoperátorka s tebou provede restar karty - něco jako aktivační zápis. Pokud by to nepomohlo, přemýšlel bych potom co dál.

člověk
Registrace: 3/2006

Máš nejaký dôvod nepoužívať kartu v čítačke ale v module?

jupol
Registrace: 11/2009

tim se netrap, to je detail. jestli ta prodleva pri prepinani je jenom par sekund...

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE: Skylink karta Výměna

To je u těch modulů známý že to jejich moucha já osobně mám 0001/4534 a při používání karty je jedno jaký je odezva delší než při samotném použití karty v přjímači HF8900 kde programy vyskakují do sekundy i při použití karty Conax MTV je doba přepnutí stejně dlouhá jako i jinejch karet a občas to vyhodí i hlášku o zakodovaném programu asi po 3 až 4 sekundách obraz naskočí..jak píše vortimond neřeš to je to modulem

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

dulezity je, jestli mas stabilni obraz bez zaseku (hlavne se jedna o HD programy). jinak to neresit. vsechno ma svoje mouchy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re:

Vybral som kartu z modulu a dal ju do čítačky a zatiaľ to vyzerá tak že je po probléme.Uvidíme či to tak ostane.Inak ktorý fw by ste odporučili? :8)

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

Mám tiež 1100-ku a SW 02.52.01T-O, max.spokojnosť

jupol
Registrace: 11/2009

Ahojte, mám takisto Vantage HD 6000 a takisto som zaregistroval kartu "výmena" a odvtedy mám problém s vypadávaním HD kanálov(Eurosport, History, Filmbox, Novasport, Travel Chanel) nikdy som tento problém nepostrehol, až keď som zmenil kartu...myslíte, že by pomohol ten nový Irdeto modul? Uvažujem totižto nad ním...

street
Registrace: 9/2008

Mimochodom, ten problém s vypadávaním, vyrieším iba tak, že prepnem na chvíľu na napr. ČT4 (cca. 30-60s) a potom späť na niektorý zo spomínaných kanálov a už to znovu ide... Nerozumiem tomu...

street

@street aky modul?

aky mas modul teraz prosim Ta?
Dik!
K

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

momentálne nemám žiadny modul, celý čas (zhruba 3 roky) chodím na UNI čítačke prístroja Vantage...až do výmeny som nemal žiadny problém...

street

ano s touto sku....ou ice shit kartou ide normálne bezproblémovo len základ,platené balíčky musia bit neustale vystavene EMM streamu inač nejdu a to sa zapisy do tejto karty sipú ako keby mali objem niekolko gigabajtov,takže sa tam nie vždy dostanú korektne včas a vporiadku. :bomb:

noha
Registrace: 1/2006

takže by mi nepomohol ani origoš Irdeto modul???

street

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra