, sekce: DVB-S přijímače |
|
VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACnazdar borci,viem, ze tato tema je tu dost casto preberana,ale kazdy ma inu predstavu. Ja by som potreboval HD sat.prijimac pre skylink a LCD LED TV Samsung, cena by mohla byt tak od 200-350 EUR.Prijimac staci,aby mal jeden tuner/nie je podmienka/,najlepsie asi eSATA vystup koli nahravaniu v HD kvalite.Rozmyslal som medzi HD Box 9100,9200 a Vantage 7100,ale to su uz asi starsie stroje,poradte prosim, dakujem |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACno asi spíš ten HD Box než Vantage. HD Box toho bude umět víc, protože Vantage už je bez podpory. Vantage už jsou starý přijímače dneskaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACa staci,ak zapojim ext.HDD cez USB?? bude mi stihat nahravat filmy v HD kvalite? |
peko59
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACten HDBOX9100 je klon fortisu , koala je to samy a ten druhej je asi taky dalsi klon neceho. jestli se nepletu , tak mezi nima jde s trochou hravosti prehazovat firmware.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACAhoj peko59.Pokud jde o příjmač HDbox,tak by bral verzi 9200 PVR dvoutunerový.A co se týče o nahrávku cez USB ,tak to jde také.Více informace najdeš na www.satdigitalne.cz musíš se tam zaregistrovat.Anebo pokud máš skype,tak ti poradím co a jak." Dívej se dopředu a ne dozadu " Hodně zdaru přeje kutil.R^ |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACHDBOX s kludnym svedomim mozem doporucit, co sa nahravania cez USB tyka, problem nie je v USB ako takom, ale v type HDDdoporucim taktiez verziu 9200 (2 tuner = 2 HD nahravas a 3. pozeras s obmedzenim na Tp z ktorych uz nahravas) a volbu disku radsej esata, ak uz ma byt externy a samotny disk vyberaj nie podla rychlosti otacok (cim vyssie tym skotr sa pokazi), ani podla poctu platni a hlaviciek (plati rovnaka umera), ale podla vhodnosti pouzitia HDD, teda mal by byt AV - nieco najdes opat na fore s.a.t.d.i.g.i.t.a.l.n.e.cz aj v sekcii HDBOX |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACJednoznačně bez váhání HD-BOX FS-9200 PVR. R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 689 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACa jak to je s tema softama ? jdou mezi tema klonama fortisu prehazovat ? neco sem videl na AAF foru pro ten atevio . co E2, je pouzitelna nebo ot je furt samej zelenac ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACdakujem pani,asi kupim teda ten HD Box 9200,vie mi ale niekto doporucit,aky mam teda kupit externy HDD? Aku znacku? to len preto,aby som nemusel robit experimenty, teraz mam extwrny WD Essential 500GB ale iba USB, staci aj ten??? dakujem pani |
peko59
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACMam HDBOX 9100,spokojnost,maximalna,ale dnes by som kupil hdbox 9200,koli 2.tuneru,t.j.jedno pozeram,druhe nahravam.Chcel by som vašu radu že ktory sw je najlepši na share mal som,,hsv1.08.22,teras mam hs v1.08.75,ide o to že kamoš mi vravi že mam niečo s boxom že sa prihlasuje,odhlasuje.poradi niekto ? dakujem.na fore s hdboxmi som nedostal odpoved. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
|
|
@peko59...sorry, ale najradšej mám tie bláboly o USB a ne/stíhaní nhrávania v HD kvalite...!!!USB 2.0 prenesie reálne do 30MB/s = 240Mb/s... ...aký dátový tok majú HD stanice??!! ...odpoveď: cca 6 až 15 Mb/s! ...takže bude to stíhať???!!! ...odpoveď: áno aj 10 naraz!!! R^ Rv :laughing: :bomb: :fuming: ;P :bigeyes: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACSkús medzi výber zahrnúť aj nový Vantage VT-600S. Nebola by to zlá voľba. Dnes vyšla aj recenzia, daj toto do google:vantage-vt-600s-ci-dvoutunerovy-pvr-hd |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACHDBOX je uz vyladeny, vsetko co slubovali ide, vratane nasich kariet, podpora dobra a nielen priamo od vyrobcu, pluginy robi komunita - predpoklad istej kontinuity |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
clarke tech 9000Ahoj, ja bych bral clarke tech 9000, stojí okolo 11000, (nevím co stojí hdbox) s tím chybu neudelas...Petr |
tresik
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACtak já měl hdbox 9100 a byl jsem sním vcelku spokojenej. Teď jsem si koupil clarke tech 9000 a docela začínám litovat že jsem si raději nekoupil znovu "jenom" hdbox 9300, protože ta enigma už mě začíná vážně srrrrrát, furt něco nejde tak jak bych si představoval. ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: VYBERAM HD SATELITNY PRIJIMACto eemilno ja mel rok AZBOX bez E2! a ted jsem nadseny s krasne fungujici E2! tim nechci rict ze musi kazdemu vyhovovat, me jednoznacne vyhovuje, libi se mi vzhled menu, funkce, a diky CT 9000 i rychlost... fakt nelituju, myslim ze pokud nekdo chce prijimac s E2, je CT super volbou! na me zkusenosti... co jsem mel, ariva, AB250, azbox, ted CT, po tydnu bych fakt uz nemenil... |
tresik
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 4 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|