, sekce: Příjem satelitů |
|
chcípající LNB část druháAhoj jak jsem psal již ve svém předchozím příspěvku https://www.parabola.cz/forum/topic-59873/ odchází mě LNB, a včera opět další zdechl. Byl to LNB Inverto,který vydžel cca 14 dní, čím to sakra jE??????????? |
Nepp
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: chcípající LNB část druhájestli ho ten tvůj Koscom neživí nějakým zvláštním napětím :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
zamkni!!!nebo zkus vyřadit motor ?možná náký špice ??? nebo dej mezi motor a LNB bleskojistku. taky nějaký ...skop by se sešel a kouknout co se děje na vedení??? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: chcípající LNB část druháPokud ten Inverto lnb vyhazuješ tak se určitě domluvíme.Dám ti eventuelně i adresu. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: chcípající LNB část druháNepp.. Žádné reakce koupim ho od tebe. I vadný mi stačí.Nic?? lubosbrod@seznam.cz |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: chcípající LNB část druháKonaxi poslal jsem ti mail |
Nepp
|
|
MaTToSTak ked vydrzal iba 14dni tak odtoho je snad zaruka nie ?A ak si ho nemal novy tak odporucam nove LNB kupit so zarukou a testovat tak a v pripade KO reklamovat . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: chcípající LNB část druháake maš napetie na vystupe s prijimača maš tam 13/17v nemaš tam viac???? najlepšie jwe ho zmerať priamo na vtupe do konvertora |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: chcípající LNB část druhápro MaTToS záruka je super, ale musím to sundat, namontovat nový, jít reklamovat a to člověka moc nebaví dělat tak často.pro jopo166: mám nastaveno 12V, změřim si to |
Nepp
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|