, sekce: Skylink |
|
Nova Sport AC3Hmm super... Takže jestli tím nahradili původní originál anglickou stopu, tak jsme asi přišli o původní anglický komentář, co? Jestli tomu rozumím dobře. Takže NHL bez angličtiny, NBA bez angličtiny, jsem nadšený :(( A jsem moc zvědavý, jak to bude s ruchem ze stadiónů. S původním komentářem to bylo totiž perfektní, kdežto s českým to bylo o dost horší, byl slyšet o dost míň. Takže atmosféra asi v pr...i. No nic, uvidíme až uslyšíme. Např. Eurosport2 "CZ verze" je, aspoň většinou, co jsem slyšel některé přenosy, zvukově dost tragédie. Slyším komentátora a to je téměř vše, zbytek je děsně potichu a potlačený. Žádní fanoušci, žádné kopnutí do balónu, nic. Přitom na německé verzi ESP2 je vše OK. |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
|
|
RE: Nova Sport AC3já som aj tak krumplovú reč nepočúvaldolby je lepšie R^ ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
@johny265Originální audio u Nova Sport HD na platformě Skylink už není k dispozici. Místo toho je nabízena AC3 v CZ.Původní zvuk je nadále k dispozici u SD verze Nova Sport. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 281 |
|
|
RE: Nova Sport AC3Hodně dobrý surround ala DD5.1 Ti udělá domácí kino, resp. zesilovač i z dobrého sterea. Pokud si k tomu nastavíš i "zvukový profil" na přednastaveným ekvalizéru, je to téměř dokonalé. Problém je, že většina přenosů se vůbec 5.1 nesnímá, takže význam 5.1 zvukové stopy na výstupu satelitního signálu doma je naprosto nulový. U 5.1 u televizí nenapojených na domácí kino je úplně k ničemu. Plno ruchů, efektů a podobně, ale samotný komentář nebo mluvené slovo pak ve filmech skoro neslyšíš. |
johny265
|
|
@redakceTak to jste mě opravdu nepotěšili... :-( |
johny265
|
|
RE: Nova Sport AC3Bodlo by aby dali CZ AC3 zvuk aj na Eurosport HD.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 790 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|